Tilbud

Stor regnbue – Grimms

Original price was: 749,00 kr..Current price is: 636,65 kr..

På lager

Se vores Grimms trælegetøj

En stor flot farverig regnbue i træ fra Grimms! Træregnbuen er både fantastisk som en del af indretningen på fx børneværelset, da dens flotte farver næsten spreder både glæde og smil, og samtidig er regnbuen er fantasifuldt og sjovt stykke trælegetøj. Grimms store træ regnbue har hele 12 buer! Alle i forskellige størrelser og farver.

De fine regnbuedele er perfekt til at inddrage masser af fantasi og kreativitet i legen. Buerne kan nemlig stables til mange forskellige og flotte kreationer og tårne.

Regnbuen er lavet i naturlige materialer og der er derfor altid markeringer, der dukker op i Grimms produkter. disse unikke variationer er med til at gøre alle deres produkter unikke.

Den store regnbue fra Grimms fås også i andre størrelser og farver; Lille, mellempastel, counting, og de to grønne regnbuer.

Leg med den store regnbue fra Grimms

De fine regnbuedele er perfekt til at inddrage masser af fantasi og kreativitet i legen. Buerne kan nemlig stables til mange forskellige og flotte kreationer og tårne. De kan bruges som tunneller og broer til fx biler, eller lægges ned og bruges som vægge i et dukkehus eller en fold til dyr. Der er hverken regler eller grænser for hvad den store regnbue fra Grimms kan bidrage med i en god leg.

Som en del af leg og eksperimentering kan barnet fx vende buerne på hovedet, og lære om fysisk i form af regnbuens vippemulighed, de større buer kan vippe mere, mens de små er hurtigere. Hvad kan blive stående inde i buen, mens den vipper? Eller måske den farverige regnbue skal bruges som en del af en god farvesorteringsleg, hvor barnet her har mulighed for at se at der flere nuancer af samme farve.

Hvis regnbuen kombineres med andet legetøj fx træprodukter fra Grimms som byggeplader eller halvcirkelpladerne, så vil der blive uendeligt flere bygge og legemuligheder med regnbuen. Dertil kan de søde små regnbue venner flytte ind og blive en del af legen, alt sammen i matchende farver. Disse bygge og konstruktions trælegetøj fra grimms skaber masser af muligheder for at drage brug af kreativitet og fantasi, og er bl.a. derfor meget velegnet til open ended leg.

Fri for skadelig og giftig kemi

Den skønne træregnbue fra Grimms er farvet med giftfri vandbaseret maling, produceret bæredygtigt og er uden skadelig og unødvendige kemikalier. Regnbuen er lavet af 12 hele stykker træ, så der er ingen lim brugt til at samle trælegetøjet, derudover er træet som er brugt FSC-certificeret.

  • Et skønt stykke trælegetøj med mange legemuligheder
  • Styrker brug af fantasi og kreativitet i legen
  • Mulighed for læring omkring balance og farver
  • Stor træ regnbue fra Grimms
  • Indeholder 12 forskellige buer
  • Produceret af FSC-certificeret træ
  • Vandbaseret maling, uden skadelige kemi
  • Anbefalet alder 0 år+
Vægt 1200 g
Størrelse 30 × 7 × 15 cm
Alder

Materiale

Træ

Farve

Brand

Grimms

Grimms kvalitets trælegetøj

FriTrolderi er stolte forhandlere af Grimms. Grimms legetøj bliver produceret hos et tysk firma, som har stor erfaring inden for produktion af trælegetøj. Grimms mærket har derfor et hav af lækkert og højkvalitets trælegetøj. Legetøjet er robust og holdbart til mange timer og flere års leg. Største delen af Grimms fine legetøjsprodukter er lavet af hele stykker træ, for at mindske brugen af lim, samt øge holdbarheden af legetøjet. De skønne og solide træprodukter fra Grimms indbyder til meget leg hos børn i alle aldre. De flotte og farverige træklodser i forskellige former, størrelser og farver, er perfekt til god og fri leg.

Grimms legetøj – sundt og bæredygtigt

Grimms legetøj er udover at være af god kvalitet, robust, holdbart og smuk, også både sundt og bæredygtigt! Det fantastiske legetøj er af træ som er dyrket i Europas skove, og flere af produkterne er FSC-certificeret. I trælegetøjet kan man se og fornemme de fine træstrukturer og årer, da legetøjet er behandlet, så trælegetøjet har en naturnær, men blød og glat overflade. Det er tydeligt at fornemme at Grimms legetøj er lavet af træ. Skønt legetøj af træmaterialer som er produceret bæredygtig. Legetøjsprodukterne fra Grimms har flotte og fangene farver, og disse kommer kun af giftfri vandbaseret maling og naturlige olier. Grimms produkter er derfor trælegetøj uden skadelige og unødig kemikalier, og både baby og helt små børn, kan derfor trygt lege med legetøjet og putte det i munden, som en del af deres naturlige leg. Grimms Legetøj som er fri for giftig og skadelig kemi, som samtidig er bæredygtigt, flot og af høj kvalitet, må da være det perfekte legetøj for børn.
Se vores Grimms trælegetøj

Du kunne også være interesseret i...