Tilbud

Stor stepped counting blocks, Tælleklodser – Grimms

Original price was: 989,00 kr..Current price is: 840,65 kr..

På lager

Se vores Grimms trælegetøj

Flot sæt Tælleklodser – Small stepped counting blocks fra Grimms. Det fine sæt indeholder hele 100 klodser i forskellige farver og størrelse. Alle klodserne kommer i en træramme.

Matematik med trælegetøj

Træklodserne kaldes tælleklodser fordi de er oplagt til leg omkring matematisk forståelse. Få en forståelse omkring hvor mange 100 egentlig er? Eller hvis man skal dele dem op i to, hvor står er bunken så? Hvor højt et tårn kan du stable eller hvor stort et hus kan du bygge med 20, 50 eller alle hundrede klodser?

Klodsernes forskellige størrelser gør at de mindste klodser kan symboliserer tallet 1. Hvis du stabler to af disse er de lige så høje som den næst mindste klods. Hvis du stabler alle 10 af 1’erne er de lige så høje som den højste klods. Brug derfor klodserne til at lege, lære, undersøge og eksperimenter omkring tals størrelse og mængder. 3+5+1+1 = 10. Dette kan let symboliseres og visualiseres med klodserne, stabel dem på kryds og tværs og find ud af på hvor mange forskellige måder man kan have et tårn som fx er 10 højt.

Derudover måler den mindste klods 1cm i højden, nummer to 2 cm osv til den tiende måler 10cm i højden. Træklodserne kan derfor også bruges til at måle størrelser på ting og få en størrelseforståelse.

Brug evt klodserne sammen med papir og blyant, eller tællebrættet fra Grimms eller tællemønterne fra Grapat, for at gøre tallene og matematikken endnu mere visuel ved at have noget som viser tallene.

Med tælleklodserne fra Grimms kan du lege med matematik på en helt naturlig og ubevidst måde. Når der bygges med klodserne kræver det måske at de skal være lige høje, måske du kun har en 7’er klods tilbage, men let kan skabe endnu en ved at stable en 3+4 klods.

Konstruktionsleg

De farverige og flotte træklodser fra Grimms kommer i alle regnbuens farver og er med deres lange facon og forskellige størrelser også helt perfekte som byggeklodser i kontruktionslege. Byg og skab verdener, bygninger, indhegninger eller noget helt andet med trælegetøjet fra Grimms.

Small stepped Counting blocks fra Grimms er open ended legetøj, derfor kan legetøjet bruges på mange forskellige måder og indbyder til fantasi og kreativ tankegang. Se hvad fantasien finder på at bygge og lege med de fine træ stave, og oplev hvordan den matematiske forståelse i bogstaveligste forstand bliver en leg når du leger med tælleklodserne fra Grimms.

Hver klods måler 4×4 cm i størrelsen og 1cm – 10 cm i højden. Bakken måler 44,5×44,5 cm.

Sættet med stepped counting blocks fra Grimms fås også i lille. 

Værd at vide:

  • Stor stepped counting blocks fra Grimms
  • Indeholder 100 stk tælleklodser I træbakke
  • Kommer i 10 forskellige størrelser og 10 forskellige farver
  • Indbyder til matematisk leg og forståelse
  • Open ended legetøj
  • Styrker fantasi og kreativitet
  • Fri for skadelig og unødig kemi
  • Fås i to størrelser
  • Anbefalet alder 3 ÅR +

Brand

Grimms

Grimms kvalitets trælegetøj

FriTrolderi er stolte forhandlere af Grimms. Grimms legetøj bliver produceret hos et tysk firma, som har stor erfaring inden for produktion af trælegetøj. Grimms mærket har derfor et hav af lækkert og højkvalitets trælegetøj. Legetøjet er robust og holdbart til mange timer og flere års leg. Største delen af Grimms fine legetøjsprodukter er lavet af hele stykker træ, for at mindske brugen af lim, samt øge holdbarheden af legetøjet. De skønne og solide træprodukter fra Grimms indbyder til meget leg hos børn i alle aldre. De flotte og farverige træklodser i forskellige former, størrelser og farver, er perfekt til god og fri leg.

Grimms legetøj – sundt og bæredygtigt

Grimms legetøj er udover at være af god kvalitet, robust, holdbart og smuk, også både sundt og bæredygtigt! Det fantastiske legetøj er af træ som er dyrket i Europas skove, og flere af produkterne er FSC-certificeret. I trælegetøjet kan man se og fornemme de fine træstrukturer og årer, da legetøjet er behandlet, så trælegetøjet har en naturnær, men blød og glat overflade. Det er tydeligt at fornemme at Grimms legetøj er lavet af træ. Skønt legetøj af træmaterialer som er produceret bæredygtig. Legetøjsprodukterne fra Grimms har flotte og fangene farver, og disse kommer kun af giftfri vandbaseret maling og naturlige olier. Grimms produkter er derfor trælegetøj uden skadelige og unødig kemikalier, og både baby og helt små børn, kan derfor trygt lege med legetøjet og putte det i munden, som en del af deres naturlige leg. Grimms Legetøj som er fri for giftig og skadelig kemi, som samtidig er bæredygtigt, flot og af høj kvalitet, må da være det perfekte legetøj for børn.
Se vores Grimms trælegetøj

Du kunne også være interesseret i...