Tilbud

12 træfigurer, regnbuevenner – Grimms

Original price was: 398,00 kr..Current price is: 338,30 kr..

På lager

Se vores Grimms trælegetøj

De fineste 12 træmennesker fra Grimms. De søde små træfigurer kommer i 12 forskellige farver og alle håndmalede. Malingen er vandbaseret og fri for skadelig kemi. Regnbue folket er uden ansigt og detajler for at indbyde til brug af fantasi og er derfor open ended legetøj. obs! De små træmennesker kommer ikke en i lille træbakke længere.
NB: Regnbuen på billedet medfølger ikke.

Når de regnbuevenner af træ ikke er nogen eller noget bestemt kan de være hvad og hvem som helst. Dette trælegetøj fra Grimms er derfor meget velegent til open ended leg, både pga deres enkle design og så deres mange regnbue farver, som passer til meget andet af de regnbue farvede trælegetøj. Måske der skal bygges et hus til de fine træfigurer fra den store Grimms regnbue, med halvcirkler og plader? dertil kan klodserne laves til møbler eller hvad fantasien ellers foreslår. Regnbuefolket er klar til lige den leg, barnet kan forestille sig.

Værd at vide:

  • Træ menneske fra Grimms
  • Måler 6 cm
  • 12 stk i forskellige regnbue farver
  • Velegnet til open ended leg
  • anbefalet fra 1 år+

 

 

Alder

Farve

Materiale

Træ

Brand

Grimms

Grimms kvalitets trælegetøj

FriTrolderi er stolte forhandlere af Grimms. Grimms legetøj bliver produceret hos et tysk firma, som har stor erfaring inden for produktion af trælegetøj. Grimms mærket har derfor et hav af lækkert og højkvalitets trælegetøj. Legetøjet er robust og holdbart til mange timer og flere års leg. Største delen af Grimms fine legetøjsprodukter er lavet af hele stykker træ, for at mindske brugen af lim, samt øge holdbarheden af legetøjet. De skønne og solide træprodukter fra Grimms indbyder til meget leg hos børn i alle aldre. De flotte og farverige træklodser i forskellige former, størrelser og farver, er perfekt til god og fri leg.

Grimms legetøj – sundt og bæredygtigt

Grimms legetøj er udover at være af god kvalitet, robust, holdbart og smuk, også både sundt og bæredygtigt! Det fantastiske legetøj er af træ som er dyrket i Europas skove, og flere af produkterne er FSC-certificeret. I trælegetøjet kan man se og fornemme de fine træstrukturer og årer, da legetøjet er behandlet, så trælegetøjet har en naturnær, men blød og glat overflade. Det er tydeligt at fornemme at Grimms legetøj er lavet af træ. Skønt legetøj af træmaterialer som er produceret bæredygtig. Legetøjsprodukterne fra Grimms har flotte og fangene farver, og disse kommer kun af giftfri vandbaseret maling og naturlige olier. Grimms produkter er derfor trælegetøj uden skadelige og unødig kemikalier, og både baby og helt små børn, kan derfor trygt lege med legetøjet og putte det i munden, som en del af deres naturlige leg. Grimms Legetøj som er fri for giftig og skadelig kemi, som samtidig er bæredygtigt, flot og af høj kvalitet, må da være det perfekte legetøj for børn.
Se vores Grimms trælegetøj

Du kunne også være interesseret i...