Tilbud

Sorteringssæt med pincet- Grimms

701,10 kr.

På lager

Produkt ID: 42719 Varenummer (SKU): 42125 Kategorier: , , , , ,
Se vores Grimms trælegetøj

Det fineste sorteringssæt fra Grimms. Sættet indeholder to aflange træbakker med i alt 6 skåle i forskellige farver. Hver træskål indeholder tre træfigurer; En fisk, stjerne og et hjerte. Figurerne matcher skålens farve. Der er altså i alt hele 18 små søde træfigurer med i sættet. Derudover er der to træpincetter, som kan bruges til leg når der skal flyttes og sorteres figurer. Måske figurerne skal sorteres efter farver eller form, måske de skal med i legekøkkenet, eller måske fantasien finder på noget helt andet.

Sættet kan hjælpe med at styrke brug af finmotorik og koncentration.

Grimms sorteringssæt er helt uden skadelig kemi og er kun farvet med vandbaserede farver.

Anbefalet alder fra 1 år+

 

 

Brand

Grimms

Grimms kvalitets trælegetøj

FriTrolderi er stolte forhandlere af Grimms. Grimms legetøj bliver produceret hos et tysk firma, som har stor erfaring inden for produktion af trælegetøj. Grimms mærket har derfor et hav af lækkert og højkvalitets trælegetøj. Legetøjet er robust og holdbart til mange timer og flere års leg. Største delen af Grimms fine legetøjsprodukter er lavet af hele stykker træ, for at mindske brugen af lim, samt øge holdbarheden af legetøjet. De skønne og solide træprodukter fra Grimms indbyder til meget leg hos børn i alle aldre. De flotte og farverige træklodser i forskellige former, størrelser og farver, er perfekt til god og fri leg.

Grimms legetøj – sundt og bæredygtigt

Grimms legetøj er udover at være af god kvalitet, robust, holdbart og smuk, også både sundt og bæredygtigt! Det fantastiske legetøj er af træ som er dyrket i Europas skove, og flere af produkterne er FSC-certificeret. I trælegetøjet kan man se og fornemme de fine træstrukturer og årer, da legetøjet er behandlet, så trælegetøjet har en naturnær, men blød og glat overflade. Det er tydeligt at fornemme at Grimms legetøj er lavet af træ. Skønt legetøj af træmaterialer som er produceret bæredygtig. Legetøjsprodukterne fra Grimms har flotte og fangene farver, og disse kommer kun af giftfri vandbaseret maling og naturlige olier. Grimms produkter er derfor trælegetøj uden skadelige og unødig kemikalier, og både baby og helt små børn, kan derfor trygt lege med legetøjet og putte det i munden, som en del af deres naturlige leg. Grimms Legetøj som er fri for giftig og skadelig kemi, som samtidig er bæredygtigt, flot og af høj kvalitet, må da være det perfekte legetøj for børn.
Se vores Grimms trælegetøj

Du kunne også være interesseret i...