Agern i skåle til sortering – Grapat

419,00 kr.

På lager

grapat brand logo

Det fineste sæt fra Grapat med agern lavet af træ i forskellige farver med 6 matchende træskåle til. Sættet består af 1 pincet tang,  6 små skåle af træ i 6 forskellige farver med 36 træ agern til. 6×6 agern i 6 forskellige farver.

Grapat sættet er et skønt trælegetøj som er perfekt til en god sorteringsleg for barnet. At fange de små agern med træ pincetten er godt for træning af de finmotoriske evner og koncentrationen. At lege med sættet er også mulighed for at lære om farver.

Trælegetøjet er oplagt som open ended legetøj da sættet har mange flere muligheder end blot at farvesorterer. Det er kun fantasien som sætter grænserne. Mix og match agern og stable skålene, inddrag det i legekøkkenet, server mad i skålene. Træsættet fra Grapat giver rig mulighed for at barnet kan finde forskellige fantasifulde og kreativemåder at lege med træskålene, agern og pincitten i open ended leg.

Grapat bruger kun vandbasserede farver fri for skadelige kemikalier i deres produktion af trælegetøj. Træet kommer fra bæredygtige skove, og kan leges med uden bekymringer.

Værd at vide:

  • Trælegetøj fra Grapat
  • 6 skåle, 36 agern og 1 pincet tang
  • Perfekt til sorteringsleg
  • Uden skadelig kemi
  • God til træning af koncentration og finmotorik
  • Velegnet til open ended leg
  • Motiverer fantasi og kreativ tankegang
  • Anbefalet alder 3 år+
Farve

Materiale

Træ

Brand

Grapat

Grapat trælegetøj – Et godt valg

Grapat er en familievirksomhed i Spanien. Behovet for at skabe og designe open ended legetøj er kommet af at se deres egen datter lege med løse dele, så som sten og lignende. Hos Grapat har de et fokus på at passe på miljøet igennem hele deres produktion af trælegetøj. Det vil sige at Grapats legetøj kun er farvet med vandbaserede farver uden giftige kemikalier, så legetøjet er helt sikkert at lege med. De har valgt at overflade behandlingen af trælegetøjet skal være med naturligt voks og olie, for at bevare de smukke og naturlige træstrukturer i træet. Hvert eneste stykke af Grapats trælegetøj er unikt på grund af træets struktur og fordi at hvert stykke er malet i hånden. Grapat er et bæredygtigt valg, da der i produktionen af trælegetøj kun bruges træ fra bæredygtige skove, og at de i deres emballage også undgår plastik og splid emballage. Grapat er med andre ord et godt valg når der skal vælges trælegetøj. De er miljøbevidste og bæredygtige, samt skaber legetøj som indbyder til leg og fantasi for alle børn.

Grapat legetøj – Open ended legetøj

Grapat tror på at det i legen alt er ok og muligt! De udvikler og producerer legetøj som appellerer til den kreative tankegang for børn såvel som voksne. Det er i legen at ingenting kan blive til alting, og derfor skaber de legetøj som er minimalistisk i sig selv, men har et hav af forskellige lege- og udviklingsmuligheder. De ser at hos barnet er behovet for at lege næsten større end at spise, og derfor ved de hvor vigtig legen er. Grapat skaber open ended legetøj, som er trælegetøj med mange forskellige legemuligheder. Grapats open ended legetøj er bl.a. loose parts (løse dele) og legetøj med konstruktionsmuligheder så børnene kan skabe, bygge, konstruere og lege lige hvad de har lyst til med Grapat legetøjet. Grapat trælegetøj inviterer til leg.
grapat brand logo

Du kunne også være interesseret i...