Tilbud

4-delt stabletårn – Grimms

539,10 kr.

På lager

Produkt ID: 16306 Varenummer (SKU): 11075 Kategorier: , , , , , ,
Se vores Grimms trælegetøj

4-delt stabletårn fra Grimms. Dette smukke stabletårn har i alt 4 stabletårne på et bræt. Hvert stabletårn har en form; Hjerte, blomst, firkant, og blad. Hver form har hver sin farve i forskellige nuancer. Super fint stabletårn, som kan stables på kryds og tværs af farver og former. Skab sjov og flot stablekunst, farvesorter eller form sorter efter form eller størrelse. Måske de skal leges med uden holderen og bruges til at skabe fine mønstre på gulvet. Der er flere muligheder med dette stabletårn fra Grimms. Grimms producerer skønt trælegetøj som kan bruges forskellige måder og indeholder til kreativitet og fantasi for alle aldre. Stabletårne er en godt for stimuli og træning af hånd-øje-koordination og finmotorikken.

bunden måler 23x23cm.

Anbefalet alder 1år+

Brand

Grimms

Grimms kvalitets trælegetøj

FriTrolderi er stolte forhandlere af Grimms. Grimms legetøj bliver produceret hos et tysk firma, som har stor erfaring inden for produktion af trælegetøj. Grimms mærket har derfor et hav af lækkert og højkvalitets trælegetøj. Legetøjet er robust og holdbart til mange timer og flere års leg. Største delen af Grimms fine legetøjsprodukter er lavet af hele stykker træ, for at mindske brugen af lim, samt øge holdbarheden af legetøjet. De skønne og solide træprodukter fra Grimms indbyder til meget leg hos børn i alle aldre. De flotte og farverige træklodser i forskellige former, størrelser og farver, er perfekt til god og fri leg.

Grimms legetøj – sundt og bæredygtigt

Grimms legetøj er udover at være af god kvalitet, robust, holdbart og smuk, også både sundt og bæredygtigt! Det fantastiske legetøj er af træ som er dyrket i Europas skove, og flere af produkterne er FSC-certificeret. I trælegetøjet kan man se og fornemme de fine træstrukturer og årer, da legetøjet er behandlet, så trælegetøjet har en naturnær, men blød og glat overflade. Det er tydeligt at fornemme at Grimms legetøj er lavet af træ. Skønt legetøj af træmaterialer som er produceret bæredygtig. Legetøjsprodukterne fra Grimms har flotte og fangene farver, og disse kommer kun af giftfri vandbaseret maling og naturlige olier. Grimms produkter er derfor trælegetøj uden skadelige og unødig kemikalier, og både baby og helt små børn, kan derfor trygt lege med legetøjet og putte det i munden, som en del af deres naturlige leg. Grimms Legetøj som er fri for giftig og skadelig kemi, som samtidig er bæredygtigt, flot og af høj kvalitet, må da være det perfekte legetøj for børn.
Se vores Grimms trælegetøj