Regnbue ringe – Grimms

329,00 kr.

På lager

Se vores Grimms trælegetøj

Farverige og flotte træ ringe fra Grimms. Sættet kommer med 24 ringe af træ i 2 størrelser og 12 forskellige regnbue farver. Brug ringene til alverdens af forskellige lege, de indgår i kategorien open ended legetøj og loose parts. Regnbue ringene af træ kan indgå i forskellige aktiviteter, hvor fantasi og kreativitet er i spil. De fine ringe kan bl.a. bruges sammen med mellem og store trækugler fra Grimms til at byggetårn.

Ringene kan bruges som ophæng, sættes på snore, skabe mønstre, og farvesorteres, og mange andre ting som fantasien kan finde på.

Træ ringene fra Grimms passer godt sammen med Grimms træ regnbue mønter som også er loose parts legetøj.

Grimms trælegetøj er fri for skadelig kemi og kun farvet med vandbasserede farver.

12 x Regnbue ringene måler indvendigt i diameter  Ø 20 mm og 30 mm

Værd at vide:

  • Regnbue ringe fra Grimms
  • 24 dele – 12 forskellige farver, 2 størrelser
  • Open ended legetøj
  • Fri for giftige kemikalier
  • Anbefalet alder 3år+, grundet mindre dele

Brand

Grimms

Grimms kvalitets trælegetøj

FriTrolderi er stolte forhandlere af Grimms. Grimms legetøj bliver produceret hos et tysk firma, som har stor erfaring inden for produktion af trælegetøj. Grimms mærket har derfor et hav af lækkert og højkvalitets trælegetøj. Legetøjet er robust og holdbart til mange timer og flere års leg. Største delen af Grimms fine legetøjsprodukter er lavet af hele stykker træ, for at mindske brugen af lim, samt øge holdbarheden af legetøjet. De skønne og solide træprodukter fra Grimms indbyder til meget leg hos børn i alle aldre. De flotte og farverige træklodser i forskellige former, størrelser og farver, er perfekt til god og fri leg.

Grimms legetøj – sundt og bæredygtigt

Grimms legetøj er udover at være af god kvalitet, robust, holdbart og smuk, også både sundt og bæredygtigt! Det fantastiske legetøj er af træ som er dyrket i Europas skove, og flere af produkterne er FSC-certificeret. I trælegetøjet kan man se og fornemme de fine træstrukturer og årer, da legetøjet er behandlet, så trælegetøjet har en naturnær, men blød og glat overflade. Det er tydeligt at fornemme at Grimms legetøj er lavet af træ. Skønt legetøj af træmaterialer som er produceret bæredygtig. Legetøjsprodukterne fra Grimms har flotte og fangene farver, og disse kommer kun af giftfri vandbaseret maling og naturlige olier. Grimms produkter er derfor trælegetøj uden skadelige og unødig kemikalier, og både baby og helt små børn, kan derfor trygt lege med legetøjet og putte det i munden, som en del af deres naturlige leg. Grimms Legetøj som er fri for giftig og skadelig kemi, som samtidig er bæredygtigt, flot og af høj kvalitet, må da være det perfekte legetøj for børn.
Se vores Grimms trælegetøj

Du kunne også være interesseret i...