Regnebue mønter – Grimms

189,00 kr.

På lager

Se vores Grimms trælegetøj

Regnbue mønter af træ fra Grimms. De flotte og farverige træmønter kommer i to forskellige størrelser og 12 forskellige farver. Grimms mønterne er open ended legetøj kategoriseret som ”loose parts”, de er mange små løse dele som kan bruges på mange forskellige måder. Brug dem meget oplagt som penge/valuta i en god købmandsleg, opstil dem på række eller mønstre, måske de skal stables til et tårn. De kan også bruges til farvesortering.

Derudover er træmønterne smarte til kontrusktionsbyggeri som fx kuglebaner, til at forhøje klodser for at gøre det nemmere at bygge banen i forskellige nedadgående niveauer.

Eller rul de fine Grimms træ mønter lodret afsted og se hvor langt de kan trille? Der er masser af forskellige lege som dette trælegetøj kan være en del af.

Grimms legetøj er designet til fantasifuld leg, hvor kreativitet styrkes og bruges. Derudover er alt deres trælegetøj farvet med ikke-giftige og vandbasserede farver.

De fine mønter passer som loose parts perfekt sammen med regnbue ringene fra Grimms.

Værd at vide:

  • Regnbue farvede mønter af træ fra Grimms
  • 24 dele, 2 forskellige størrelser
  • Måler Ø: 30/40 mm, H: 10 mm
  • Open ended legetøj – Loose parts
  • Fri for skadelig kemi
  • Anbefalet alder 3år+, grundet små dele

Brand

Grimms

Grimms kvalitets trælegetøj

FriTrolderi er stolte forhandlere af Grimms. Grimms legetøj bliver produceret hos et tysk firma, som har stor erfaring inden for produktion af trælegetøj. Grimms mærket har derfor et hav af lækkert og højkvalitets trælegetøj. Legetøjet er robust og holdbart til mange timer og flere års leg. Største delen af Grimms fine legetøjsprodukter er lavet af hele stykker træ, for at mindske brugen af lim, samt øge holdbarheden af legetøjet. De skønne og solide træprodukter fra Grimms indbyder til meget leg hos børn i alle aldre. De flotte og farverige træklodser i forskellige former, størrelser og farver, er perfekt til god og fri leg.

Grimms legetøj – sundt og bæredygtigt

Grimms legetøj er udover at være af god kvalitet, robust, holdbart og smuk, også både sundt og bæredygtigt! Det fantastiske legetøj er af træ som er dyrket i Europas skove, og flere af produkterne er FSC-certificeret. I trælegetøjet kan man se og fornemme de fine træstrukturer og årer, da legetøjet er behandlet, så trælegetøjet har en naturnær, men blød og glat overflade. Det er tydeligt at fornemme at Grimms legetøj er lavet af træ. Skønt legetøj af træmaterialer som er produceret bæredygtig. Legetøjsprodukterne fra Grimms har flotte og fangene farver, og disse kommer kun af giftfri vandbaseret maling og naturlige olier. Grimms produkter er derfor trælegetøj uden skadelige og unødig kemikalier, og både baby og helt små børn, kan derfor trygt lege med legetøjet og putte det i munden, som en del af deres naturlige leg. Grimms Legetøj som er fri for giftig og skadelig kemi, som samtidig er bæredygtigt, flot og af høj kvalitet, må da være det perfekte legetøj for børn.
Se vores Grimms trælegetøj

Du kunne også være interesseret i...