Magneter Udvidelsespakke, 40 dele – Connetix

558,00 kr.

På lager

Udvidelsespakke fra Connetix. Denne udvidelsespakke indeholder kun firkanter i forskellige farver og størrelser. Sættet her er perfekt som tillægspakke til en af de andre. Man kan nærmest aldrig få firkanter nok. Jo flere firkantede magneter jo større og vildere byggerier. Dette ved Connetix og derfor har de skabt denne tillægspakke til deres magnetlegetøj.

Byg masser af forskellige, flotte og farverige konstruktioner med Connetix Tiles. Hus, garage, slot, borg, gård, tunneller, zoologisk have, der er et hav af muligheder når man leger med det fantastiske S.T.E.M. legetøj som indbyder til brug af fantasi, kreativitet og styrker den matematiske forståelse.

Denne udvidelsespakke passer også rigtig godt med magnet kuglebanen fra Connetix Tiles. Her betyder flere magneter nemlig endnu flere muligheder for sjove og spændende kuglebaner. Netop til dette formål er de firkantede magneter de vigtigste, og derfor er denne pakke perfekt til kuglebane sjov.

 

Sættet med 40 dele indeholder;

6x Blå standard plader

6 x Røde standard plader

6x Gule standard plader

6x Grønne standard plader

6x Lilla standard plader

6x orange standard plader.

2x store orange plader (størrelse svarende til 2×2 standard plader)

2x store grønne plader (størrelse svarende til 2×2 standard plader)

 

Magneterne fra Connetix er produceret med stærkere magneter og ultralydssvejset med nitter, for at øge sikkerheden. Pladernes overflade er diamantformet, for at styrke hver enkelt plade og mindske risikoen for at der kommer mange ridser på overfladen under legen. Derudover er magnet legetøjet fri for unødig og skadelig kemi.

Værd at vide:
 • Udvidelsespakke fra Connetix Tiles
 • Indeholder 40 dele
 • God supplement til andre magnetsæt fra Connetix
 • Perfekt sammen med kuglebanen fra Connetix
 • Styrker fantasi og kreativitet
 • Magneterne passer sammen med Magnatiles
 • Designet til masser af leg
 • Velegnet til både børn og voksne
 • Uden skadelig kemi
 • Fri for BPA og Ftalater
 • Anbefalet alder 3ÅR+
Alder

Materiale

Magneter, Plastik

Brand

Connetix

Connetix tiles - Kvalitets magnetlegetøj

Connetix er et australsk firma som producerer højkvalitetslegetøj med magneter. Connetix har lagt fokus i at skabe holdbare og stærke magnet plader til leg, som både er underholdende for børn og voksne. Connetix tiles er lavet af ABS plastik som er fri for BPA og ftalater. Plastikken er giftfri og indeholder ikke skadelige kemikalier. magnetlegetøjet er ultralydssvejset med nitter for at bedst mulige sikkerhed. Alle Connetix's magnet plader har et unikt design, som gør at deres midte får et diamantlignende udseende. Dette er for at styrke hver enkelt briks styrke og holdbarhed og for at mindske risikoen for ridser på pladens overflade. Dette gør altså at det farverige magnetlegetøj både er smukt og holdbart.

Open ended legetøj - Kreativ leg

Det magnetiske legetøj fra Connetix, er skabt til at være open ended, da det kan bygges til mange forskellige ting, hvor kun fantasien sætter grænserne. Dette giver leg hvor kreativitet og kreativtankegang er nøgleordet. Brug de mange forskellige former, farver og størrelser af forskellige magnet legetøj til at bygge huse, borge, skibe, kuglebaner, regnbuer, mønstre eller billeder. At magnterne fås i forskellige former og størrelser øger mulighederne for at bygge og skabe endnu flere ting. Conntix tiles er legetøj som vokser med barnet. Jo ældre barnet bliver jo bliver komplicerede konstruktioner kan barnet måske skabe. At undersøge og udforske legen og hvad magneterne kan blive til, er ganske fangende for alle aldre.

Connetix - Magnet kuglebane

Connetix har i 2020 lanceret en tillægspakke med elementer til at bygge og konstrukere det vildste, sjoveste og flotteste kuglebaner sammen med magnet legetøjet. Rør, trapper, baner og særlige magnter med rundehuller, perfekt til at bygge kuglebaner. At magnet legetøjet kan sammmensættes på et utal af forskellige måder, giver mulighed for at skabe mange forskellige og flotte kuglebaner. Lad legen og kreativiteterne starte!

Du kunne også være interesseret i...