Magnet Kuglebane, 92 dele – Connetix

748,00 kr.

På lager

Produkt ID: 10289 Varenummer (SKU): COballrun Kategorier: , , , ,

Kuglebane tillægspakke fra Connetix. Connetix tiles har lanceret en kuglebane, som kan bygges sammen med magnet legetøjet, og dermed giver endnu flere konstruktionsmuligheder i legen med magneter. Magnet kuglebanen kan bruges alene, men giver endnu flere muligheder i samspil med andre magnet sæt.

Vær kreativ og test hvor seje kuglebaner der kan bygges med de mange forskellige dele i kuglebanesættet fra Connetix. Skal de være vilde, høje eller lange? Sættet lægger op til mange timers sjov med at konstrukerer nye baner og se kuglerne trille i gennem dem.

Obs! Billedet på pakken indeholder ekstra magneter ud over kuglebanen, da kuglebanen er skabt som en tillægspakke.

I sættet medfølger der hele 92 dele bestående af;

6x bolde

36x særlige magneter med rundt hul, til at bygge baneelementer med

8x korte rør

6x lange rør

12x 90graders rør

8x U-rør

8x rutchebane rør

2x S-rør

2x Y-rør

2x trapper

2x Skåle med hul (b-form)

Der er altså rig mulighed for at skabe masser af forskellige kuglebaner. Måske de bliver vildere og mere advanceret, jo flere man laver?

Connetix Tiles producerer magnet legetøj som er skabt til kreativ leg. De har haft øje for detaljen og derfor har deres magneter et særligt design som mindsker risiko for mange ridser på pladerne og samtidig styrker legetøjets holdbarhed. Alle Connetix Tiles magneter er uden skadelige kemikalier.

Værd at vide:

  • Kuglebane tillægspakke fra Connetix Tiles
  • Indeholder hele 92 dele
  • Open ended legetøj
  • Fri for BPA og Ftalater
  • Sjov for både børn og voksne
  • Magneterne passer sammen med Magnatiles
  • Støtte Kreativleg og kreativtankegang
  • Oplagt at bruge sammen andet magnet legetøj fra Connetix
  • Designet til leg
  • Anbefalet alder 3ÅR+

 

Materiale

Magneter, Plastik

Brand

Connetix

Connetix tiles - Kvalitets magnetlegetøj

Connetix er et australsk firma som producerer højkvalitetslegetøj med magneter. Connetix har lagt fokus i at skabe holdbare og stærke magnet plader til leg, som både er underholdende for børn og voksne. Connetix tiles er lavet af ABS plastik som er fri for BPA og ftalater. Plastikken er giftfri og indeholder ikke skadelige kemikalier. magnetlegetøjet er ultralydssvejset med nitter for at bedst mulige sikkerhed. Alle Connetix's magnet plader har et unikt design, som gør at deres midte får et diamantlignende udseende. Dette er for at styrke hver enkelt briks styrke og holdbarhed og for at mindske risikoen for ridser på pladens overflade. Dette gør altså at det farverige magnetlegetøj både er smukt og holdbart.

Open ended legetøj - Kreativ leg

Det magnetiske legetøj fra Connetix, er skabt til at være open ended, da det kan bygges til mange forskellige ting, hvor kun fantasien sætter grænserne. Dette giver leg hvor kreativitet og kreativtankegang er nøgleordet. Brug de mange forskellige former, farver og størrelser af forskellige magnet legetøj til at bygge huse, borge, skibe, kuglebaner, regnbuer, mønstre eller billeder. At magnterne fås i forskellige former og størrelser øger mulighederne for at bygge og skabe endnu flere ting. Conntix tiles er legetøj som vokser med barnet. Jo ældre barnet bliver jo bliver komplicerede konstruktioner kan barnet måske skabe. At undersøge og udforske legen og hvad magneterne kan blive til, er ganske fangende for alle aldre.

Connetix - Magnet kuglebane

Connetix har i 2020 lanceret en tillægspakke med elementer til at bygge og konstrukere det vildste, sjoveste og flotteste kuglebaner sammen med magnet legetøjet. Rør, trapper, baner og særlige magnter med rundehuller, perfekt til at bygge kuglebaner. At magnet legetøjet kan sammmensættes på et utal af forskellige måder, giver mulighed for at skabe mange forskellige og flotte kuglebaner. Lad legen og kreativiteterne starte!

Du kunne også være interesseret i...