Pastel magneter, Creative 120 dele – Connetix

1.039,00 kr.

På lager

Produkt ID: 22875 Varenummer (SKU): CO120 Kategorier: , , , , ,

Stort Creative sæt fra Connetix Tiles i pastel farver med hele 120 dele! Pastel sættet indeholder hele 8 forskellige farver og mange forskellige former af magneter. Alle magneter passer selvfølgelig sammen med de klassiske regnbuefarver fra Connetix Tiles. Dette pastel creative sæt indeholder 120 dele, altså 20 dele mere end Creative sætte i klasisske farver med 100 dele. Dette skyldes at der nu er 8 farver, så der tilføjes flere magneter, så sættet indeholder former i alle farver. Obs! Der er former som ikke indgår i dette magnet sæt; Stiger, halveplader og sekskanter.

Du får her et sæt med masser af forskellige muligheder til leg. Der kan bygges, konstrueres, skabes uanede mængder af forskellige og kreative konstruktioner. Fantasien sætter grænserne i leg med Connetix Tiles. Der kan fx bygges; huse, mønstre, garage til biler, zoologiske haver, et slot, eller mange andre forskellige ting alt efter hvad barnet interessere sig for.

I den kreative leg med Connetix magneter styrkes mulighederne for læring og udviklnig på samme tid. Fantasi og kreativitet er i brug igennem legen når der bygges og skabes flotte byggeriger. Connetix magnet legetøj går i kategorierne open-ended legetøj og S.T.E.A.M. legetøj, hvilket betyder at legetøjet kan styrke både; fantasi og kreativetankegang, samt at barnet bruger kompetencer og evner inden for Sciene, techonogy, engingeering, arts & matematics, i legen. Derudover er det næsten umuligt at lade være med at gå i gang med at bygge, hvis du sidder med Connetix Tiles, uanset om du er barn eller voksen.

Sættet med de 120 dele indeholder;

8x store plader (størrelse 2×2 af standardpladerne)

48x standard plader

8x rammer

8x rammer med gitter

48x forskellige trekanter (3 forskellige former)

Magneterne fra Connetix er produceret med stærkere magneter og ultralydssvejset med nitter, for at øge sikkerheden. Pladernes overflade er diamantformet, for at styrke hver enkelt plade og mindske risikoen for at der kommer mange ridser på overfladen under legen. Derudover er magnet legetøjet fri for unødig og skadelig kemi.

Pastel Creative pakken er lavet til at kunne indbyde og give mulighed for mange forskellige konstruktioner med magnet legetøjet fra Connetix. Med de mange forskellige former og farver, er det bare at gå i gang og se hvor fantasien bærer hen. Connetix Tiles legetøjet er legetøj som voksner med barnet. Jo ældre barnet bliver jo mere advancerede eller fantasifulde kreaktioner vil der dukker op.

Værd at vide:
  • Pastel Creative sæt fra Connetix Tiles
  • Indeholder hele 120 dele
  • Styrker fantasi og kreativitet
  • Designet til masser af leg
  • Velegnet til både børn og voksne
  • Uden skadelig kemi
  • Magneterne passer sammen med Magnatiles
  • Fri for BPA og Ftalater
  • Anbefalet alder 3ÅR+

Brand

Connetix

Connetix tiles - Kvalitets magnetlegetøj

Connetix er et australsk firma som producerer højkvalitetslegetøj med magneter. Connetix har lagt fokus i at skabe holdbare og stærke magnet plader til leg, som både er underholdende for børn og voksne. Connetix tiles er lavet af ABS plastik som er fri for BPA og ftalater. Plastikken er giftfri og indeholder ikke skadelige kemikalier. magnetlegetøjet er ultralydssvejset med nitter for at bedst mulige sikkerhed. Alle Connetix's magnet plader har et unikt design, som gør at deres midte får et diamantlignende udseende. Dette er for at styrke hver enkelt briks styrke og holdbarhed og for at mindske risikoen for ridser på pladens overflade. Dette gør altså at det farverige magnetlegetøj både er smukt og holdbart.

Open ended legetøj - Kreativ leg

Det magnetiske legetøj fra Connetix, er skabt til at være open ended, da det kan bygges til mange forskellige ting, hvor kun fantasien sætter grænserne. Dette giver leg hvor kreativitet og kreativtankegang er nøgleordet. Brug de mange forskellige former, farver og størrelser af forskellige magnet legetøj til at bygge huse, borge, skibe, kuglebaner, regnbuer, mønstre eller billeder. At magnterne fås i forskellige former og størrelser øger mulighederne for at bygge og skabe endnu flere ting. Conntix tiles er legetøj som vokser med barnet. Jo ældre barnet bliver jo bliver komplicerede konstruktioner kan barnet måske skabe. At undersøge og udforske legen og hvad magneterne kan blive til, er ganske fangende for alle aldre.

Connetix - Magnet kuglebane

Connetix har i 2020 lanceret en tillægspakke med elementer til at bygge og konstrukere det vildste, sjoveste og flotteste kuglebaner sammen med magnet legetøjet. Rør, trapper, baner og særlige magnter med rundehuller, perfekt til at bygge kuglebaner. At magnet legetøjet kan sammmensættes på et utal af forskellige måder, giver mulighed for at skabe mange forskellige og flotte kuglebaner. Lad legen og kreativiteterne starte!