Magneter Creative, 102 dele – Connetix

889,00 kr.

Kun 2 tilbage på lager

Produkt ID: 10268 Varenummer (SKU): CO100 Kategorier: , , , ,

Stort Creative sæt fra Connetix Tiles med hele 100 dele! Med dette sæt af magnet legetøj får du masser af muligheder for at bygge, skabe, kreere og konstruere. Brug magneterne i mange forskellige lege, og skab alverdens, hvor kun fantasien sætter grænserne. Byg et slot, en gård, garage, folde til dyr, huse. Skab en verden af magnet legetøj med magneterne fra Connetix Tiles.

At lege med magneter giver rig muligheder for leg, læring og udvikling på samme tid. Det styrker fantasi og kreativitet igennem legen med at bygge og skabe. Magnet legetøjet med sine flotte farver er næsten i sig selv en invitation til leg. Det er næsten umuligt at lade være med at gå i gang med at bygge, hvis du sidder med Connetix, uanset om du er barn eller voksen.

Sættet med de 100 dele indeholder;

6x store plader (størrelse 2×2 af standardpladerne)

36x standard plader

6x rammer

6x rammer med gitter

6x stiger

4x halv-plader

32x forskellige trekanter (3 forskellige former)

Magneterne fra Connetix er produceret med stærkere magneter og ultralydssvejset med nitter, for at øge sikkerheden. Pladernes overflade er diamantformet, for at styrke hver enkelt plade og mindske risikoen for at der kommer mange ridser på overfladen under legen. Derudover er magnet legetøjet fri for unødig og skadelig kemi.

Creative pakken er lavet til at kunne indbyde og give mulighed for mange forskellige konstruktioner med magnet legetøjet fra Connetix. Med de mange forskellige former og farver, er det bare at gå i gang og se hvor fantasien bærer hen. Connetix legetøjet er legetøj som voksner med barnet. Jo ældre barnet bliver jo mere advancerede eller fantasifulde kreaktioner vil der dukker op.

Værd at vide:
  • Creative sæt fra Connetix Tiles
  • Indeholder hele 100 dele
  • Styrker fantasi og kreativitet
  • Magneterne passer sammen med Magnatiles
  • Designet til masser af leg
  • Velegnet til både børn og voksne
  • Uden skadelig kemi
  • Fri for BPA og Ftalater
  • Anbefalet alder 3ÅR+
Alder

Materiale

Magneter, Plastik

Brand

Connetix

Connetix tiles - Kvalitets magnetlegetøj

Connetix er et australsk firma som producerer højkvalitetslegetøj med magneter. Connetix har lagt fokus i at skabe holdbare og stærke magnet plader til leg, som både er underholdende for børn og voksne. Connetix tiles er lavet af ABS plastik som er fri for BPA og ftalater. Plastikken er giftfri og indeholder ikke skadelige kemikalier. magnetlegetøjet er ultralydssvejset med nitter for at bedst mulige sikkerhed. Alle Connetix's magnet plader har et unikt design, som gør at deres midte får et diamantlignende udseende. Dette er for at styrke hver enkelt briks styrke og holdbarhed og for at mindske risikoen for ridser på pladens overflade. Dette gør altså at det farverige magnetlegetøj både er smukt og holdbart.

Open ended legetøj - Kreativ leg

Det magnetiske legetøj fra Connetix, er skabt til at være open ended, da det kan bygges til mange forskellige ting, hvor kun fantasien sætter grænserne. Dette giver leg hvor kreativitet og kreativtankegang er nøgleordet. Brug de mange forskellige former, farver og størrelser af forskellige magnet legetøj til at bygge huse, borge, skibe, kuglebaner, regnbuer, mønstre eller billeder. At magnterne fås i forskellige former og størrelser øger mulighederne for at bygge og skabe endnu flere ting. Conntix tiles er legetøj som vokser med barnet. Jo ældre barnet bliver jo bliver komplicerede konstruktioner kan barnet måske skabe. At undersøge og udforske legen og hvad magneterne kan blive til, er ganske fangende for alle aldre.

Connetix - Magnet kuglebane

Connetix har i 2020 lanceret en tillægspakke med elementer til at bygge og konstrukere det vildste, sjoveste og flotteste kuglebaner sammen med magnet legetøjet. Rør, trapper, baner og særlige magnter med rundehuller, perfekt til at bygge kuglebaner. At magnet legetøjet kan sammmensættes på et utal af forskellige måder, giver mulighed for at skabe mange forskellige og flotte kuglebaner. Lad legen og kreativiteterne starte!

Du kunne også være interesseret i...