Fancy nins – Grapat

449,00 kr.

På lager

grapat brand logo

De fineste Fancy nins fra Grapat. Fancy nins er søde små træfigurer med mange forskellige sjove hatte. Alle hattene kan sidde på de forskellige figurere, så de kan se ud lige som det passer den der leger. Der er 12 stk figurer i 12 forskellige farver, og dertil samme antal fancy hatte.

Mix & match de farverige grapat figurer, som indbyder til open-ended leg, fantasi og kreativitet, med deres simple og fine udtryk.

Brug trælegetøjet til at skabe fortællinger, endten noget du er en del af, eller observer barnets leg og fortælling. Måske du kan genkende noget fra jeres hverdag?

Grapat trælegetøj er uden skadelig kemikalier, og kun farvet med vandbaserede giftfrie farver. Derudover er legetøjet skåret og malet i hånden.

 

Figurerne er større en andre Nins-figurer fra Grapat og Grimms. De måler uden hat 6,5 cm i højden og dertil har hattene forskellige størrelser.

Anbefalet alder fra 1 år+

 

Alder

Farve

Materiale

Træ

Brand

Grapat

Grapat trælegetøj – Et godt valg

Grapat er en familievirksomhed i Spanien. Behovet for at skabe og designe open ended legetøj er kommet af at se deres egen datter lege med løse dele, så som sten og lignende. Hos Grapat har de et fokus på at passe på miljøet igennem hele deres produktion af trælegetøj. Det vil sige at Grapats legetøj kun er farvet med vandbaserede farver uden giftige kemikalier, så legetøjet er helt sikkert at lege med. De har valgt at overflade behandlingen af trælegetøjet skal være med naturligt voks og olie, for at bevare de smukke og naturlige træstrukturer i træet. Hvert eneste stykke af Grapats trælegetøj er unikt på grund af træets struktur og fordi at hvert stykke er malet i hånden. Grapat er et bæredygtigt valg, da der i produktionen af trælegetøj kun bruges træ fra bæredygtige skove, og at de i deres emballage også undgår plastik og splid emballage. Grapat er med andre ord et godt valg når der skal vælges trælegetøj. De er miljøbevidste og bæredygtige, samt skaber legetøj som indbyder til leg og fantasi for alle børn.

Grapat legetøj – Open ended legetøj

Grapat tror på at det i legen alt er ok og muligt! De udvikler og producerer legetøj som appellerer til den kreative tankegang for børn såvel som voksne. Det er i legen at ingenting kan blive til alting, og derfor skaber de legetøj som er minimalistisk i sig selv, men har et hav af forskellige lege- og udviklingsmuligheder. De ser at hos barnet er behovet for at lege næsten større end at spise, og derfor ved de hvor vigtig legen er. Grapat skaber open ended legetøj, som er trælegetøj med mange forskellige legemuligheder. Grapats open ended legetøj er bl.a. loose parts (løse dele) og legetøj med konstruktionsmuligheder så børnene kan skabe, bygge, konstruere og lege lige hvad de har lyst til med Grapat legetøjet. Grapat trælegetøj inviterer til leg.
grapat brand logo

Du kunne også være interesseret i...