lille Carla sæt, Træ mønter, ringe og regnbue nins – Grapat

439,00 kr.

Kun 2 tilbage på lager

grapat brand logo

6 sæt af træmønter, træringe og træfigurer fra Grapat, i alle regnbuens farver. Her får du 6 træfigurer i forskellige farver med matchende 6×3 træmønter og 6×6 træringe.

Et fantastisk sæt med masser af legemuligheder. De små træfigurer er oplagte til fantasifuld leg, da de er meget simple i deres design og netop derfor kan være hvad som helst, med lidt hjælp fra fantasien. Sættet fra Grapat er godt som open ended legetøj, da det giver mulighed for brug af fantasi og kreativitet, og der er uanede af måder sættet kan leges med på.

De 6×3 mønter af træ og 6×6 træringe er perfekte i open ended leg som ”loose parts”, løse dele. Barnet kan inddrage disse i legen på mange forskellige måder. Måder skal ringene sættes på snor, mønterne skal være penge eller knapper, måske de kan stables, farvesorteres eller lægges ud i et flot mønster. Læs mere om open ended leg her.

Grapats trælegetøj er fri for unødig og skadelig kemi og at lavet af træ fra bæredygtige skove.

Ringene og mønterne har samme diameter, og træ menneskerne er 6 cm høje og passer i hullet af ringene. Sættet kommer i en fin papæske som passer perfekt som opbevaring af legetøjet.

For mere inspiration kan du følge med på vores instagram, FriTrolderi

Værd at vide:

  • Trælegetøj fra Grapat
  • Sæt med 6 peg dolls, 6×3 træmønter, 6×6 træringe
  • Indeholder i alt 60 dele.
  • Træ figurerne måler 6 cm i højden
  • Perfekt til open ended leg
  • Indbyder til brug af fantasi og kreativitet
  • Fri for skadelige kemikalier
  • Anbefalet alder 18 måneder+
Alder

Farve

Materiale

Træ

Brand

Grapat

Grapat trælegetøj – Et godt valg

Grapat er en familievirksomhed i Spanien. Behovet for at skabe og designe open ended legetøj er kommet af at se deres egen datter lege med løse dele, så som sten og lignende. Hos Grapat har de et fokus på at passe på miljøet igennem hele deres produktion af trælegetøj. Det vil sige at Grapats legetøj kun er farvet med vandbaserede farver uden giftige kemikalier, så legetøjet er helt sikkert at lege med. De har valgt at overflade behandlingen af trælegetøjet skal være med naturligt voks og olie, for at bevare de smukke og naturlige træstrukturer i træet. Hvert eneste stykke af Grapats trælegetøj er unikt på grund af træets struktur og fordi at hvert stykke er malet i hånden. Grapat er et bæredygtigt valg, da der i produktionen af trælegetøj kun bruges træ fra bæredygtige skove, og at de i deres emballage også undgår plastik og splid emballage. Grapat er med andre ord et godt valg når der skal vælges trælegetøj. De er miljøbevidste og bæredygtige, samt skaber legetøj som indbyder til leg og fantasi for alle børn.

Grapat legetøj – Open ended legetøj

Grapat tror på at det i legen alt er ok og muligt! De udvikler og producerer legetøj som appellerer til den kreative tankegang for børn såvel som voksne. Det er i legen at ingenting kan blive til alting, og derfor skaber de legetøj som er minimalistisk i sig selv, men har et hav af forskellige lege- og udviklingsmuligheder. De ser at hos barnet er behovet for at lege næsten større end at spise, og derfor ved de hvor vigtig legen er. Grapat skaber open ended legetøj, som er trælegetøj med mange forskellige legemuligheder. Grapats open ended legetøj er bl.a. loose parts (løse dele) og legetøj med konstruktionsmuligheder så børnene kan skabe, bygge, konstruere og lege lige hvad de har lyst til med Grapat legetøjet. Grapat trælegetøj inviterer til leg.
grapat brand logo

Du kunne også være interesseret i...