Træmennesker med høj hat – Grapat

389,00 kr.

På lager

grapat brand logo

12 flotte pegdolls fra Grapat i alle regnbuens farver med høj hat på. Fine træ mennesker med hat, så kan bruges i mange forskellige lege. Træfiguerenes eneste detalje er deres farve og hat. De kan altså blive til hvad som helst. Måske er det en fin mand, en købmand, en tryllekunster, en far, en super helt? Brug dem til fantasifuld leg og lad dem inspirerer til endnu flere legemuligheder.

Grapats træmennesker med høj hat, er giftfri og kun malet med naturlige farver fri for unødig kemi. Trælegetøjet fra Grapat er perfekt og skabt til open ended leg. De sjove træfolk med hat, kan endda stables på hinanden, så måske det egentlig er en flok acrobater?

Byg et hus, en by, butik, legeplads eller noget helt andet og lad de små regnbuefarvede venner flytte ind og blive en del af legen. Fortæl og skab historier med træfigurerene. Grapats træ folk med høj hat kan nemt være en del af en leg med andet regnbue farvet træ legetøj.

Træfolk med høj hat passer perfekt sammen med Regnbuemennesker fra Grapat og babyfigurende fra Grapat

Værd at vide:

  • 12 træfigurer fra Grapat
  • 12 forskellig regnbue farver
  • Velegenet til open ended play
  • Velegnet til at skabe fortællinger med
  • Anbefalet alder 1år+

Brand

Grapat

Grapat trælegetøj – Et godt valg

Grapat er en familievirksomhed i Spanien. Behovet for at skabe og designe open ended legetøj er kommet af at se deres egen datter lege med løse dele, så som sten og lignende. Hos Grapat har de et fokus på at passe på miljøet igennem hele deres produktion af trælegetøj. Det vil sige at Grapats legetøj kun er farvet med vandbaserede farver uden giftige kemikalier, så legetøjet er helt sikkert at lege med. De har valgt at overflade behandlingen af trælegetøjet skal være med naturligt voks og olie, for at bevare de smukke og naturlige træstrukturer i træet. Hvert eneste stykke af Grapats trælegetøj er unikt på grund af træets struktur og fordi at hvert stykke er malet i hånden. Grapat er et bæredygtigt valg, da der i produktionen af trælegetøj kun bruges træ fra bæredygtige skove, og at de i deres emballage også undgår plastik og splid emballage. Grapat er med andre ord et godt valg når der skal vælges trælegetøj. De er miljøbevidste og bæredygtige, samt skaber legetøj som indbyder til leg og fantasi for alle børn.

Grapat legetøj – Open ended legetøj

Grapat tror på at det i legen alt er ok og muligt! De udvikler og producerer legetøj som appellerer til den kreative tankegang for børn såvel som voksne. Det er i legen at ingenting kan blive til alting, og derfor skaber de legetøj som er minimalistisk i sig selv, men har et hav af forskellige lege- og udviklingsmuligheder. De ser at hos barnet er behovet for at lege næsten større end at spise, og derfor ved de hvor vigtig legen er. Grapat skaber open ended legetøj, som er trælegetøj med mange forskellige legemuligheder. Grapats open ended legetøj er bl.a. loose parts (løse dele) og legetøj med konstruktionsmuligheder så børnene kan skabe, bygge, konstruere og lege lige hvad de har lyst til med Grapat legetøjet. Grapat trælegetøj inviterer til leg.
grapat brand logo

Du kunne også være interesseret i...