Byggeplader mix, 52 dele – Bauspiel

939,00 kr.

På lager

Sæt med hele 52 byggeplader fra Bauspiel. Sættet indeholder 52 plader i 10 forskellige farver og 3 forskellige størrelser. Sættet er god til mange forskellige lege, da de mange farver og størrelser giver forskellige muligheder. Brug fx pladerne  til at bygge huse. De kan være tag på et hjem, gulv eller gøre så der kan bygges i flere etager.

Byggeklodser er open-ended legetøj og det samme glæder disse farverige træplader. Trælegetøjet indbyder til brug af fantasi og leg. Byggepladerne af træ kan fx også bruges til farvematch og sortering, som tallerkener eller skærebræt i legekøkkenet, som billetter for at komme med det usynlige tog. Lad fantasien komme i gang og se hvor legen føre hen.

De forskellige Bauspiel byggeplader:

40 stk af plader som måler 10 x 10 cm.

8 stk af 10 x 20 cm

4 stk af 20 x 20 cm

Derudover kommer pladerne i en smart beholder af træ, så det er let at holde pladerne samlet og rydde dem op.

Boksen måler 23,5 x 23,5 x 10,5 cm.

Bauspiels trælegetøj indeholder ikke skadelige kemikalier og er farvet med ikke-giftig maling.

Anbefalet alder fra 18 måneder +

 

 

Brand

Bauspiel

Bauspiel producerer smukt og fint legetøj. Deres produkter er i en blanding af træ i naturlige farver og farverige platisk diamanter. Legetøj fra Bauspiel er open-ended legetøj og meget indbydende til fantasifuld og kreativ leg. Alt trælegetøj fra Bauspiel er lavet af træ fra europa, og indeholder ingen skadelig kemi, og er kun farvet med ikke-giftige farver. Bauspiel er et tysk brand som producerer lækkert kvalitets open-ended legetøj. Dette open-ended legetøj indbyder til konstruktions og stablelege, med deres geometriske former. Dette styrker den matematiske forståelse. Derudover stimuleres sanserne med de farverige og meget fine diamanter og lucent cubes. Barnets fantasi inviteres til masser af kreativ tankegang med de sjove former og fine farver fra Bauspiel.

Du kunne også være interesseret i...