Lucent cubes & diamantklodser – Bauspiel

1.388,00 kr.

Kun 2 tilbage på lager

Virkelig fint sæt med blandede dele fra Bauspiel. Sættet indeholder 20 stk dobbelt diamantklodser i 10 forskellige farver, 5 stk vinduer med gennemsigtige diamanter i 5 forskellige farver, og 20 lucent cubes i 10 forskellige farver.

Der er her rig mulighed for bygelege med meget smukke klodser. Bauspiel dobbelt diamantklodser har 2 diamanter i, som sidder fast og kun kan ses på den ene side af træklodsen. De måler 10 x 5 x 2.5 cm, så de er store og fine, og lette for den mindre hånd at holde ved og bygge med.

De meget fine lucent cubes er lavet af hårdt plask og er gennemsigtige. De er solide (lidt som en terning til spil), og meget smukke med deres fine farver. Lucents cubes passer perfekt sammen med andre Bauspiel produkter; X-klodser og Plus klodser. Hvor de kan sidde perfekt i hullerne, og skabe fine byggerier eller dekorationer. Bauspiel lucent cubes måler: 2.5 x 2.5 x 2.5 cm

De 5 vinduesklodser har transperante diamanter i. Klodserne er perfekte som vinduer til et lille husbyggeri og måler 5 x 5 x 2.5 cm. Træklodserne kan også bruges som kalejdoskop, da de er sjove at kigge igennem, så alting bliver splittet i mange eller mønstre. Se også hvor fint fx sollyset kan skinne igennem dem.

Dette store Bauspiel sæt indeholder mange forskellige lege og indbyder til fantasi og kreativitet. Sættet er helt perfekt til en diamant- eller farveelskende legelystig. Open-ended legetøj er legetøj som kræver fantasi og kreativitet, og samtidig styrker begge dele i legen. Måske dette sæt er en piratskat, kronjuveler, magiske barre, eller superhelte krafter. Måske det skal bygges til et smukt slot eller dekorer på værelset. Der er mange muligheder når fantasien går i gang.

Værd at vide:

  • Lucent cubes og diamantklodser fra Bauspiel
  • Indeholder 45 dele
  • Lucent cubes, dobbelt diamantklodser og vinduesklodser
  • Open-ended legetøj
  • Anbefalet alder 3år+

Brand

Bauspiel

Bauspiel producerer smukt og fint legetøj. Deres produkter er i en blanding af træ i naturlige farver og farverige platisk diamanter. Legetøj fra Bauspiel er open-ended legetøj og meget indbydende til fantasifuld og kreativ leg. Alt trælegetøj fra Bauspiel er lavet af træ fra europa, og indeholder ingen skadelig kemi, og er kun farvet med ikke-giftige farver. Bauspiel er et tysk brand som producerer lækkert kvalitets open-ended legetøj. Dette open-ended legetøj indbyder til konstruktions og stablelege, med deres geometriske former. Dette styrker den matematiske forståelse. Derudover stimuleres sanserne med de farverige og meget fine diamanter og lucent cubes. Barnets fantasi inviteres til masser af kreativ tankegang med de sjove former og fine farver fra Bauspiel.

Du kunne også være interesseret i...