Leonardo Sticks 100stk – Grimms

519,00 kr.

På lager

Se vores Grimms trælegetøj

Helt igennem flotte og farverige Leonardo Sticks fra Grimms. De flotte pinde kommer i sæt af hele 100 styk, i 20 forskellige farver. Farverne er alle regnbuens farve, ganske smukke og fortryllende. Leonardo pinde måler 18 cm i længden og 2 cm i breden. Trælegetøjet kommer i en holder af træ, som kan bruges til opbevaring af de mange træpinde.

Brug regnbue pindene til at til at skabe smukke billeder, byggerier, kulgebaner, fantastiske konstruktioner eller andet som fantasien lyster. Med hele 100 styk og 20 forskellige farver er der næsten ingen grænser for hvad de kan bruges til, når fantasien først går i gang. Leonardo sticks er open ended legetøj da de kan bruges på mange forskellige måder og indbyder til brug af fantasi og kreativtankegang. Læs mere om open ended leg her, eller følg med på vores instagram Fritrolderi, for mere inspiration til leg med bl.a. Grimms og andet open ended legetøj. Leonardo sticks fra Grimms er skønt legetøj som bidrager til den kreative tankegang og leg, for både voksne og børn.

Trods de lange pinde fra Grimms er flade, kan de stables i højden og lave flotte farverige tårn, eller skabe en stor regnbue kuppel.

Som alt andet Grimms legetøj er disse også uden skadelige kemikalier og kun farvet med vandbasserede farver.

Værd at vide:

  • Leonardo sticks fra Grimms
  • 100 stk i 20 forskellige farver
  • måler 18cm i længden, 2cm i breden
  • Trælegetøj fri for skadelig kemikalier
  • Open ended legetøj
  • Kan bruges fra 1 år+
Alder

Farve

Materiale

Træ

Brand

Grimms

Grimms kvalitets trælegetøj

FriTrolderi er stolte forhandlere af Grimms. Grimms legetøj bliver produceret hos et tysk firma, som har stor erfaring inden for produktion af trælegetøj. Grimms mærket har derfor et hav af lækkert og højkvalitets trælegetøj. Legetøjet er robust og holdbart til mange timer og flere års leg. Største delen af Grimms fine legetøjsprodukter er lavet af hele stykker træ, for at mindske brugen af lim, samt øge holdbarheden af legetøjet. De skønne og solide træprodukter fra Grimms indbyder til meget leg hos børn i alle aldre. De flotte og farverige træklodser i forskellige former, størrelser og farver, er perfekt til god og fri leg.

Grimms legetøj – sundt og bæredygtigt

Grimms legetøj er udover at være af god kvalitet, robust, holdbart og smuk, også både sundt og bæredygtigt! Det fantastiske legetøj er af træ som er dyrket i Europas skove, og flere af produkterne er FSC-certificeret. I trælegetøjet kan man se og fornemme de fine træstrukturer og årer, da legetøjet er behandlet, så trælegetøjet har en naturnær, men blød og glat overflade. Det er tydeligt at fornemme at Grimms legetøj er lavet af træ. Skønt legetøj af træmaterialer som er produceret bæredygtig. Legetøjsprodukterne fra Grimms har flotte og fangene farver, og disse kommer kun af giftfri vandbaseret maling og naturlige olier. Grimms produkter er derfor trælegetøj uden skadelige og unødig kemikalier, og både baby og helt små børn, kan derfor trygt lege med legetøjet og putte det i munden, som en del af deres naturlige leg. Grimms Legetøj som er fri for giftig og skadelig kemi, som samtidig er bæredygtigt, flot og af høj kvalitet, må da være det perfekte legetøj for børn.
Se vores Grimms trælegetøj

Du kunne også være interesseret i...