Nisse mix – Grapat

379,00 kr.

På lager

grapat brand logo

Det sødste sæt med 6 små nisser og tilbehør fra Grapat. De fine trænisser ser alle forskellige ud med deres røde nissehuer i forskellige nuancer og deres tøj som er gul eller blåt. Grapat nisserne kommer med tilbehør som passer perfekt til at bygge et lille jule-, nisse, eller alfelandskab. Med træ mandalas fra Grapat i formerne; honeycombs, natur svampe, natur mønter og grønne kegler som ligner små grantræer. Det søde sæt af trælegetøj fra Grapat indeholder hele 42 dele som indbyder til masser af forskelligt leg.

Grapats legetøj er open-ended legetøj, hvilket betyder at det ikke er ment som noget bestemt, men kan bruges til at lege med på mange forskellige og kreative måder. Ved hjælp af fantasien kan sættet her laves om til mange forskellige lege, og samtidig indbyder det bestemt til hyggelig nisse eller alfeleg.

Trælegetøjet er helt uden skadelig kemi, og er designet til at appellere til barnets naturlige fantasi, og styrke både fantasi og kreative tankegang.

I sættet her får du et fint lille mix af forskellige mandalas i træ fra Grapat og 6 søde nisser. Helt perfekt til at bygge en lille fantasifuld verden, hvor skovnisserne er helt klar til at flytte ind.

Værd at vide: 

  • Nisse mix fra Grapat
  • Indeholder 42 dele trælegetøj
  • Perfekt til nisselandskab, juleleg eller verdensbyg
  • Indeholder 5 forskellige former af mandalas
  • Styrker fantasifuld og kreativleg
  • Uden skadelige kemikalier
  • Anbefalet alder 3år+ grundet mindre dele og dermed kvælningsrisiko. 
Farve

Materiale

Træ

Brand

Grapat

Grapat trælegetøj – Et godt valg

Grapat er en familievirksomhed i Spanien. Behovet for at skabe og designe open ended legetøj er kommet af at se deres egen datter lege med løse dele, så som sten og lignende. Hos Grapat har de et fokus på at passe på miljøet igennem hele deres produktion af trælegetøj. Det vil sige at Grapats legetøj kun er farvet med vandbaserede farver uden giftige kemikalier, så legetøjet er helt sikkert at lege med. De har valgt at overflade behandlingen af trælegetøjet skal være med naturligt voks og olie, for at bevare de smukke og naturlige træstrukturer i træet. Hvert eneste stykke af Grapats trælegetøj er unikt på grund af træets struktur og fordi at hvert stykke er malet i hånden. Grapat er et bæredygtigt valg, da der i produktionen af trælegetøj kun bruges træ fra bæredygtige skove, og at de i deres emballage også undgår plastik og splid emballage. Grapat er med andre ord et godt valg når der skal vælges trælegetøj. De er miljøbevidste og bæredygtige, samt skaber legetøj som indbyder til leg og fantasi for alle børn.

Grapat legetøj – Open ended legetøj

Grapat tror på at det i legen alt er ok og muligt! De udvikler og producerer legetøj som appellerer til den kreative tankegang for børn såvel som voksne. Det er i legen at ingenting kan blive til alting, og derfor skaber de legetøj som er minimalistisk i sig selv, men har et hav af forskellige lege- og udviklingsmuligheder. De ser at hos barnet er behovet for at lege næsten større end at spise, og derfor ved de hvor vigtig legen er. Grapat skaber open ended legetøj, som er trælegetøj med mange forskellige legemuligheder. Grapats open ended legetøj er bl.a. loose parts (løse dele) og legetøj med konstruktionsmuligheder så børnene kan skabe, bygge, konstruere og lege lige hvad de har lyst til med Grapat legetøjet. Grapat trælegetøj inviterer til leg.
grapat brand logo

Du kunne også være interesseret i...