Tilbud

Stor tracing regnbue m. trækugler – Pagalou

415,00 kr.

Kun 3 tilbage på lager

Stor og fin regnbue af træ fra Pagalou. Regnbuen er formet som en bakke med buede  riller i, hvor de farverige trækugler passer ned i. Til pagalou regnbuen medfølger hele 117 farverige kugler af træ. Derudover medfølger der også en træblyant til at trace nede i rillerne, eller trille kuglerne frem og tilbage.

Brug regnbuen fra Pagalou til en kreativ leg, dekorer pladen med kuglerne så det bliver en klassisk regnbue, eller læg dem på din egen fantasifulde måde.

trækuglerne måler ca. 2 cm i diameter.Flyt til papirkurv

Træn finmotorik, hånd-øje-koordinationen og farveforstålse, når der leges med den store regnbue fra Pagalou.

Kan med fordel bruges sammen med en træpincet, til at øge sværhedsgraden når kuglerne lægges på pladen igen og igen.

Pagalous regnbueplade er inspireret af montessoris tilgang til børns leg og læring, og forbinder derfor disse til en ting.

Regnbuen fås også i andre varianter og størrelser.

Pagalou trælegetøj indeholder ingen skadelige kemikalier. De er farvet med vandbaserede farver skabt af farver fra naturen. Trælegetøj fra pagalou er af høj kvalitet og lavet med henblik på at skulle kunne gå igen generation efter generation.

Brand

Pagalou

Pagalou skaber trælegetøj af høj kvalitet. Legetøjet er skabt til at være holdbar og skulle kunne gå i arv, generation efter generation. Deruover er legetøjet helt uden skadelige kemikalier. De er produceret både øko- og allergivenligt, med vand- og naturbaserede farver, med fokus på at bevare højest mulige kvalitet og sikkerhed. Pagalou trælegetøj er montesorri inspireret og kombinerer leg og læring i ét. Legetøjet tilbyder en form for læring eller udvikling. fx læring eller øget forståelse for bogstaver og tal, eller træning af finmotorikken. Legetøjet tager udgangspunkt i barnets naturlige nysgerrighed og tilgang til læring igennem legen, og indbyder til læring leg på barnets præmisser.

Du kunne også være interesseret i...