Alfabetbræt, vendbar – Pagalou

499 DKK

På lager

Et virkelig fint og smart bræt med alfabetet fra Pagalou. Bogstavsbrættet er vendbar, og har alle bogstaver skrevet med “store” bogstaver på den ene side, og med “små” bogstaver på den anden. Pagalous alfabetbræt er inkl. bogstaverne Æ-Ø-Å.

Brug den medfølgende træblyanter til at skrive, ” trace”, bogstavernes form. Brættet er oplagt til at øgeforståelsen for bogstaver, både de store og små. Nede i bogstaverne er der små pile til at vise hvilken vej man skal skrive når jeg tracer bogstavernes facon.

Brættet med bogstaver fra Pagalou er inspireres af Montesorri materialer, og kombinere leg og læring i et. Brug brættet som en invitation til leg og læring omkring bogstaver.

Måske brættet skal være med til at lege ” skole”, for barnet som glæder sig til skolestart og har interesse for bogstaver.

Alfabet tracing brættet fra Pagalou måler

Brand

Pagalou

Pagalou skaber trælegetøj af høj kvalitet. Legetøjet er skabt til at være holdbar og skulle kunne gå i arv, generation efter generation. Deruover er legetøjet helt uden skadelige kemikalier. De er produceret både øko- og allergivenligt, med vand- og naturbaserede farver, med fokus på at bevare højest mulige kvalitet og sikkerhed.

Pagalou trælegetøj er montesorri inspireret og kombinerer leg og læring i ét. Legetøjet tilbyder en form for læring eller udvikling. fx læring eller øget forståelse for bogstaver og tal, eller træning af finmotorikken.

Legetøjet tager udgangspunkt i barnets naturlige nysgerrighed og tilgang til læring igennem legen, og indbyder til læring leg på barnets præmisser.

Du kunne også være interesseret i...