Form og gæt familiespil- Vilac

389,00 kr.

På lager

Se vores udvalg af Vilac produkter

Et rigtig sjovt og fangende børnevenligt spil fra Vilac. Spillet indeholder hele 250 brikker med forskellige farver og former. Spillet fungere som det klassiske “tegn og gæt spil”, hvor her skal du i stedet bruge de mange former til at få skabt motivet, så dine medspillere kan dette det.

Super underholdende for både børn og voksne. Spillet kommer med 100 kort med motiver på, som viser hvad spillerne skal forsøge at genskabe med de mange brikker.

Et meget børnevenligt spil, hvor niveauet nemt sættes til den enkelte spillers niveau. fx Kan mindre børn forme og skabe deres genstand uden tidsbegrænsning, eller de kan selv vælge det billede de vil forsøge at lave, og evt få hjælp til at finde de brikker de beder om. Samtidig med det kan det ældre barn eller voksen spille med regler omkring tid og tilfældighed af kort.

Spillet kan også spilles helt uden kort, hvor man ganske enkelt skal forsøge at gætte det de andre laver.

Et utrolig fangende og fantasifuld spil, hvor det næsten er umuligt ikke at få lyst til at sidde og fifle med de små træbrikker og lave motiver, mønstre eller former.

Brætspillet fra Vilac indbyder til fantasi for alle deltagere, og styrker barnet i den kreativetankegang. Et open-ended spil for hele familien.

Antal spillere 2 til 6 spillere.

anbefalet alder 4år+

Indeholder: en papspand med trælåg til opbevaring, 250 brikker af træ, 100 billedkort, 1 timeglas

Størrelse 15 × 15 × 16 cm
Alder

Farve

Materiale

stof, Træ

Brand

Vilac

Se vores udvalg af Vilac produkter

Du kunne også være interesseret i...