Magnetisk fiskespil – Vilac

319,00 kr.

På lager

Se vores udvalg af Vilac produkter

Det sjove fiskespil fra Vilac er perfekt som underholdning, hvor det mindre barn kan være med. Spillet drejer sig om at man skal fange fiskene med en af de 4 fiskestænger. Fiskene er udstyret med magneter og ligeledes er fiskestængerne, så det er fisken faktisk kan sidde fast, når der er bid.

Det fine fiskespil er lavet med flotte og friske farver på både fiskene og pladerne som skaber kassen til at danne havbunden. Spillet indeholder hele 20 forskellige fisk. Alle fiskene har på den ene side en sød fisk eller andet havdyr, og på den anden side står et tal.

Spillet kan bruges hvor hele familien kan være med, også de mindre børn. Der er rig mulighed for at sætte sine egne regler og mål. Hvem kan fange flest blå fisk uden at kigge? Hvem får flest point ifølge tallene på fiskene eller måske man taber hvis den søde havskildpadde fanges? Spillets regler og mål kan dermed nemt udformes efter hvilket alder spillet skal ramme.

Leg og læring. Spillet kan også bruges som element i en god leg som fisker eller akvarieejer. Der er mulighed for at både snakke og lære om de forskellige fisk, farver og tal. Der kan samtidig trænes finmotorik når der fanges fisk med den magnetiske fiskestang.

Med andre ord, så giver det fantastiske fiskespil anledning til mange timers sjov for både voksne og børn.

  • Magnetiske fisk og fiskestænger
  • Sjov for hele familien
  • Mulighed for leg og læring
  • Magnetisk spil med fisk og tal
  • spillet måler 32 x 21 cm i udfoldet tilstand
  • Anbefalet alder 3år+
Størrelse 34 × 24 × 6 cm
Alder

Farve

Materiale

Træ

Brand

Vilac

Se vores udvalg af Vilac produkter

Du kunne også være interesseret i...