Stor træbakke til leg – Grapat

499,00 kr.

På lager

grapat brand logo

En stor træbakke fra Grapat. Bakken er skabt og designet med fokus på leg. Barnets fri og naturlige leg. Brug rammen til at indbyde til og skabe lege, måske der skal bygges huse deri, farvesorteres, sanses med sand eller mandalas. Måske der skal trilles en kugle inden i, eller undersøges hvor mange klodser der mon kan være der i. Måske træbakken skal serverer mad fra legekøkkenet. Der er masser af muligheder med den fine bakke fra Grapat. Denne er en fin tilføjelse til open-ended leg, da den kan hjælpe med at sætte en naturlig ramme til legen, uden at stoppe eller begrænse legen.

I træbakkens rund er der trykket motiver som skal symboliserer de fire elementer, jord, vand, ild og vind. Dette er med mulighed for inspiration og for at forbinde til naturen.

Grapats store bakke af træ måler 45x65x7 cm

Kan bruges fra 0 år+

Brand

Grapat

Grapat trælegetøj – Et godt valg

Grapat er en familievirksomhed i Spanien. Behovet for at skabe og designe open ended legetøj er kommet af at se deres egen datter lege med løse dele, så som sten og lignende. Hos Grapat har de et fokus på at passe på miljøet igennem hele deres produktion af trælegetøj. Det vil sige at Grapats legetøj kun er farvet med vandbaserede farver uden giftige kemikalier, så legetøjet er helt sikkert at lege med. De har valgt at overflade behandlingen af trælegetøjet skal være med naturligt voks og olie, for at bevare de smukke og naturlige træstrukturer i træet. Hvert eneste stykke af Grapats trælegetøj er unikt på grund af træets struktur og fordi at hvert stykke er malet i hånden. Grapat er et bæredygtigt valg, da der i produktionen af trælegetøj kun bruges træ fra bæredygtige skove, og at de i deres emballage også undgår plastik og splid emballage. Grapat er med andre ord et godt valg når der skal vælges trælegetøj. De er miljøbevidste og bæredygtige, samt skaber legetøj som indbyder til leg og fantasi for alle børn.

Grapat legetøj – Open ended legetøj

Grapat tror på at det i legen alt er ok og muligt! De udvikler og producerer legetøj som appellerer til den kreative tankegang for børn såvel som voksne. Det er i legen at ingenting kan blive til alting, og derfor skaber de legetøj som er minimalistisk i sig selv, men har et hav af forskellige lege- og udviklingsmuligheder. De ser at hos barnet er behovet for at lege næsten større end at spise, og derfor ved de hvor vigtig legen er. Grapat skaber open ended legetøj, som er trælegetøj med mange forskellige legemuligheder. Grapats open ended legetøj er bl.a. loose parts (løse dele) og legetøj med konstruktionsmuligheder så børnene kan skabe, bygge, konstruere og lege lige hvad de har lyst til med Grapat legetøjet. Grapat trælegetøj inviterer til leg.
grapat brand logo