Stor båd m. snor & figurer – Grimms

425,00 kr.

På lager

Se vores Grimms trælegetøj

Så skal der trækkes, køres og sejles. Denne fine både fra Grimms er perfekt til de mindre børn. Der er snor på så den kan trække afsted hen af gulvet, eller måske den skal prøve at blive søsat.

obs! Hvis den puttes i vand anbefales det at den tørre naturligt uden en varmekilde, da træet ikke må tørre for hurtigt. 

Til båden medfølger der 4 små figurer som er klar på eventyr.

Måske den lille båd af træ skal lades med klodser eller andet legetøj før den sejler ud i den store verden.

Grimms land yacht er skabt med henblik på at skabe små eventyr og gå på opdagelse.

 

En rigtig fin gaveidé til dåb, barsel eller fødselsdag til de mindre børn.

Helt uden giftig kemi og er farvet med vandbaserede farver, så de trygt kan leges med af mindre børn.

Båden måler 18 cm i længden, og 22 cm i højden med sejlet. Figurerne er 6,5 cm høje og 3 cm i diameter.

 

Anbefalet alder fra 1 år+

Brand

Grimms

Grimms kvalitets trælegetøj

FriTrolderi er stolte forhandlere af Grimms. Grimms legetøj bliver produceret hos et tysk firma, som har stor erfaring inden for produktion af trælegetøj. Grimms mærket har derfor et hav af lækkert og højkvalitets trælegetøj. Legetøjet er robust og holdbart til mange timer og flere års leg. Største delen af Grimms fine legetøjsprodukter er lavet af hele stykker træ, for at mindske brugen af lim, samt øge holdbarheden af legetøjet. De skønne og solide træprodukter fra Grimms indbyder til meget leg hos børn i alle aldre. De flotte og farverige træklodser i forskellige former, størrelser og farver, er perfekt til god og fri leg.

Grimms legetøj – sundt og bæredygtigt

Grimms legetøj er udover at være af god kvalitet, robust, holdbart og smuk, også både sundt og bæredygtigt! Det fantastiske legetøj er af træ som er dyrket i Europas skove, og flere af produkterne er FSC-certificeret. I trælegetøjet kan man se og fornemme de fine træstrukturer og årer, da legetøjet er behandlet, så trælegetøjet har en naturnær, men blød og glat overflade. Det er tydeligt at fornemme at Grimms legetøj er lavet af træ. Skønt legetøj af træmaterialer som er produceret bæredygtig. Legetøjsprodukterne fra Grimms har flotte og fangene farver, og disse kommer kun af giftfri vandbaseret maling og naturlige olier. Grimms produkter er derfor trælegetøj uden skadelige og unødig kemikalier, og både baby og helt små børn, kan derfor trygt lege med legetøjet og putte det i munden, som en del af deres naturlige leg. Grimms Legetøj som er fri for giftig og skadelig kemi, som samtidig er bæredygtigt, flot og af høj kvalitet, må da være det perfekte legetøj for børn.
Se vores Grimms trælegetøj