Stabletræer, Vinter – Lubulona

249,00 kr.

På lager

Et sæt med de finste stabletræer fra Lubulona. Træerne kan stables lige som man ønsker. Skal det være høje træer, buske eller mange træer? Sættet indeholder hele 18 dele, så der er rig mulighed for at bygge mange forskellige træer. Der er i alt 6 stammer, som også kan stables for at lave et højt træ. Dertil er der 12 trætoppe i forskelige former og farver. Brug legetøjet fra lubulona til at træne finmotorik og hånd-øje-koordinationen. Måske skal træerne bruges som et stablespil eller konkurrence?

Stabletræerne fås i forskellige sæt; Sommer, efterår, vinter, forår eller alle årstider samlet. Træernes farve  i hvert sæt er inspireret af årstiden.

Brug lubulona legetøjs træerne til verdensbyg, de passer perfekt sammen med deres andre byelementer eller biler. De søde træer er open-ended legetøj, og kan bruges på mange forskellige måder. Måde træklodserne skal en tur med i legekøkkenet og røres i en lille gryde? Der er mange muligheder og kun fantasien sætter grænserne med open-ended legetøj.

Lubulonas trælegetøj overholder alle EU sikkerhedsregler for legetøj, og kan derfor trygt leges med.

Anbefalet alder 3 år+

Brand

Lubulona