Tilbud

Blå stableskåle – Grimms

221,00 kr.

På lager

Se vores Grimms trælegetøj

Et sæt farvede træskåle eller et stabletårn? Stabletårnet fra Grimms giver forskellige muligheder for leg, med de skønne træskåle i forskellige størrelser og farver. De fine skåle kan stables oven på hinanden med bunden i vejret for at bygge et tårn, eller placeret oven i hinanden som var det et puslespil.

Trælegetøjet kan derudover også inddrages i en farvesorteringsleg, som en del af legekøkkenet, eller noget helt andet, hvor det er perfekt med flotte farverige skåle i træ.

Træstabletårnet er produceret bæredygtigt og miljøvenligt. Den farverige maling er giftfri og vandbaseret. Trælegetøjet er dermed fri for skadelige og unødvendige kemikalier.

Det fine sæt består af 5 træskåle i forskellige størrelser og farver, som lægger op til masser af leg, hvor fantasien tages i brug. Perfekt til det legende barn.

Fås også i omvendte farver, kaldet stabletårn af træskåle, Rød.

  • God for udvikling af finmotorik og koncentration
  • Stabletårn af skåle
  • Mange forskellige legemuligheder
  • Bæredygtigt og giftfri
  • Anbefalet alder 1 år+
Størrelse 11 × 11 × 9 cm
Alder

Brand

Grimms

Grimms kvalitets trælegetøj

FriTrolderi er stolte forhandlere af Grimms. Grimms legetøj bliver produceret hos et tysk firma, som har stor erfaring inden for produktion af trælegetøj. Grimms mærket har derfor et hav af lækkert og højkvalitets trælegetøj. Legetøjet er robust og holdbart til mange timer og flere års leg. Største delen af Grimms fine legetøjsprodukter er lavet af hele stykker træ, for at mindske brugen af lim, samt øge holdbarheden af legetøjet. De skønne og solide træprodukter fra Grimms indbyder til meget leg hos børn i alle aldre. De flotte og farverige træklodser i forskellige former, størrelser og farver, er perfekt til god og fri leg.

Grimms legetøj – sundt og bæredygtigt

Grimms legetøj er udover at være af god kvalitet, robust, holdbart og smuk, også både sundt og bæredygtigt! Det fantastiske legetøj er af træ som er dyrket i Europas skove, og flere af produkterne er FSC-certificeret. I trælegetøjet kan man se og fornemme de fine træstrukturer og årer, da legetøjet er behandlet, så trælegetøjet har en naturnær, men blød og glat overflade. Det er tydeligt at fornemme at Grimms legetøj er lavet af træ. Skønt legetøj af træmaterialer som er produceret bæredygtig. Legetøjsprodukterne fra Grimms har flotte og fangene farver, og disse kommer kun af giftfri vandbaseret maling og naturlige olier. Grimms produkter er derfor trælegetøj uden skadelige og unødig kemikalier, og både baby og helt små børn, kan derfor trygt lege med legetøjet og putte det i munden, som en del af deres naturlige leg. Grimms Legetøj som er fri for giftig og skadelig kemi, som samtidig er bæredygtigt, flot og af høj kvalitet, må da være det perfekte legetøj for børn.
Se vores Grimms trælegetøj

Du kunne også være interesseret i...