Snow dansevimpel, lille – Sarahs silks

99,00 kr.

På lager

Sødeste lille dansevimpel fra sarahs silks. Silke vimplet er helt perfekt til mindre børn da både silkestrimlet og staven er kortere, og derfor passe til et lavere barn.
Med denne smukke vimpel kan de små også være med til at danse rundt og lave flotte kunster med dansevimplen i lyseblå med snefnug på.

Sarah silks har fokus på både økologi og bæredygtighed i deres produktion af alt deres legetøj. vimplen er lavet af ægte silke og indeholder ingen skadelig kemikalier.

Dans rundt, lav magi, gymnastik og kunst med de fine danse vimpler fra Sarah silks. De kan både bruges indendørs eller udenfor når der fx løbes og leges i haven.

Dansevimplerne af silke fås i 2 forskellige størrelser og forskellige varianter. Denne er “snow” lyseblå og med snefnug på.

Denne måler ca. 85 cm lang silkevimpel og 21 cm stav med rund perle på.

Anbefalet alder fra 1 år+

Brand

Sarah's Silks

Legetøj af silke til udklædning og fantasifuld leg - Sarah's silks

Smukke og farverige tørklæder af ægte silke fra Sarahs silks. De fås i alverdens forskellige farver, og i flere størrelser og forskellige former. Silketørklæderne kaldes også playsilks, som kan oversættes til legesilke. De er fantastiske til mange forskellige lege. Bind dem om livet og det er en kjole, eller nederdel, om halsen og det er en kappe eller vinger, eller om hovedet, så det bliver et slør eller et sørøverbandana. De smukke playsilks kan også bruges til leg med dukker, som et svøb, en hagesmæk, eller som vand til nogle dyr, eller græs. Måske de skal være tag på et hus eller en hule. Sarah's silks har så uendelig mange legemuligheder, at det kun er fantasien som sætter grænserne. Tørklæderne er lavet af ægte silke, og er lette og smukke. De er alle farvet i hånden med giftfrie farver. Sarah's silks går op i en bæredygtig production og at lave legetøj med høj legeværdi.