Tilbud

Regnbue mosaik klodser, 36 stk – Grimms

406,00 kr.

På lager

Se vores Grimms trælegetøj

Et fint sæt med basis byggeklodser fra Grimms. Sættet indeholder 36 træklodser. Hver klods måler 4×4 cm, og sættet har klodser i hele 18 forskellige farver.

Alle farverne er selvfølgelig vandbaserede og fri for skadelig og unødig kemi.

Klodserne kommer i en træbakke, som både kan bruges til leg og opbevaring.

Grimms trælegetøj er open-ended legetøj, og kan bruges til mange forskellige lege. Trælegetøjet her kan fx både bruges til at stables, stilles på række, bygge små huse, være indhegning, være kartofler eller halmballer. Der er faktisk uendelig mange muligheder, hvis fantasien slippes løs.

Dette sæt fra Grimms kan være godt som start til open-ended legetøj, eller gave til dåb eller lignende.

Anbefalet fra 0 år+

Brand

Grimms

Grimms kvalitets trælegetøj

FriTrolderi er stolte forhandlere af Grimms. Grimms legetøj bliver produceret hos et tysk firma, som har stor erfaring inden for produktion af trælegetøj. Grimms mærket har derfor et hav af lækkert og højkvalitets trælegetøj. Legetøjet er robust og holdbart til mange timer og flere års leg. Største delen af Grimms fine legetøjsprodukter er lavet af hele stykker træ, for at mindske brugen af lim, samt øge holdbarheden af legetøjet. De skønne og solide træprodukter fra Grimms indbyder til meget leg hos børn i alle aldre. De flotte og farverige træklodser i forskellige former, størrelser og farver, er perfekt til god og fri leg.

Grimms legetøj – sundt og bæredygtigt

Grimms legetøj er udover at være af god kvalitet, robust, holdbart og smuk, også både sundt og bæredygtigt! Det fantastiske legetøj er af træ som er dyrket i Europas skove, og flere af produkterne er FSC-certificeret. I trælegetøjet kan man se og fornemme de fine træstrukturer og årer, da legetøjet er behandlet, så trælegetøjet har en naturnær, men blød og glat overflade. Det er tydeligt at fornemme at Grimms legetøj er lavet af træ. Skønt legetøj af træmaterialer som er produceret bæredygtig. Legetøjsprodukterne fra Grimms har flotte og fangene farver, og disse kommer kun af giftfri vandbaseret maling og naturlige olier. Grimms produkter er derfor trælegetøj uden skadelige og unødig kemikalier, og både baby og helt små børn, kan derfor trygt lege med legetøjet og putte det i munden, som en del af deres naturlige leg. Grimms Legetøj som er fri for giftig og skadelig kemi, som samtidig er bæredygtigt, flot og af høj kvalitet, må da være det perfekte legetøj for børn.
Se vores Grimms trælegetøj