Tilbud

Pastelskov – Grimms

336,00 kr.

På lager

Se vores Grimms trælegetøj

Smuk skov af træer fra Grimms. Det fine sæt ligner farverige træer eller trætoppe og indbyder til forskelligt leg. Brug fx Grimms træerne sammen med Grimms træringe. De passer perfekt som som fine og farverige dekorationer. Ud over at se det ser fint ud, styrker det også fin motorikken at placerer ringene på keglerne. Men måske træerne egentlig er toppe til tage på huse? eller en kikkert for den lille dukke? Der er mange muligheder for fantasien går i gang.

Kegletræerne kommer i 3 forskellige størrelser og 12 forskellige pastelfarver. Farverne matcher med andet pastel legetøj fra Grimms.

Grimms træelegetøj er kun farvet med vandbasserede farver og uden giftig kemi.

Værd at vide:

  • Pastelskov fra Grimms
  • Indeholder 12 dele, i 3 forskellige størrelser
  • Passer godt sammen med andet trælegetøj
  • Kan bruges til at styrke finmotorik
  • Fri for skadelig kemi.
  • Anbefalet alder 18måneder+

Brand

Grimms

Grimms kvalitets trælegetøj

FriTrolderi er stolte forhandlere af Grimms. Grimms legetøj bliver produceret hos et tysk firma, som har stor erfaring inden for produktion af trælegetøj. Grimms mærket har derfor et hav af lækkert og højkvalitets trælegetøj. Legetøjet er robust og holdbart til mange timer og flere års leg. Største delen af Grimms fine legetøjsprodukter er lavet af hele stykker træ, for at mindske brugen af lim, samt øge holdbarheden af legetøjet. De skønne og solide træprodukter fra Grimms indbyder til meget leg hos børn i alle aldre. De flotte og farverige træklodser i forskellige former, størrelser og farver, er perfekt til god og fri leg.

Grimms legetøj – sundt og bæredygtigt

Grimms legetøj er udover at være af god kvalitet, robust, holdbart og smuk, også både sundt og bæredygtigt! Det fantastiske legetøj er af træ som er dyrket i Europas skove, og flere af produkterne er FSC-certificeret. I trælegetøjet kan man se og fornemme de fine træstrukturer og årer, da legetøjet er behandlet, så trælegetøjet har en naturnær, men blød og glat overflade. Det er tydeligt at fornemme at Grimms legetøj er lavet af træ. Skønt legetøj af træmaterialer som er produceret bæredygtig. Legetøjsprodukterne fra Grimms har flotte og fangene farver, og disse kommer kun af giftfri vandbaseret maling og naturlige olier. Grimms produkter er derfor trælegetøj uden skadelige og unødig kemikalier, og både baby og helt små børn, kan derfor trygt lege med legetøjet og putte det i munden, som en del af deres naturlige leg. Grimms Legetøj som er fri for giftig og skadelig kemi, som samtidig er bæredygtigt, flot og af høj kvalitet, må da være det perfekte legetøj for børn.
Se vores Grimms trælegetøj