Pastel rektanglet magneter, 24 dele – Connetix

698,00 kr.

På lager

Produkt ID: 101440 Varenummer (SKU): CON-EU-P24 Kategorier: , , ,

En helt ny pakke fra Connetix tiles med de særlige rektanglede pastel magneter. I pakken er der 24 styk magnetplader i forskellige længder. De svarer til hvis der var i alt 72 enkelte standard magneter der var bygget sammen. Man får derfor meget mere end blot 24 dele her.

De rektanglede magneter fra Connetix, er en mindre genistreg, da de øger muligheden for forskellige byggeriger med connetix magneterne, samtidig med at det gør det meget mere stabilt. hvis der fx skal bygges et tårn eller en bro. Så kan der nu bruges de plader er der 4 magneter lange, uden at de falder fra hinanden. Dét er da smart, hva?

Sættet her er med 24 styk pastel special magnetplader fra Connetix Tiles. Sættes fås også med rektanglede magneter i klassiske farver, i stedet.

Pastel pakken indeholder:

8 x plader som er 2 magneter lange,

8 x plader som er 3 magneter lange

8 x plader som er 4 magneter lange.

Anbefalet alder fra 3 år+

Brand

Connetix

Connetix tiles - Kvalitets magnetlegetøj

Connetix er et australsk firma som producerer højkvalitetslegetøj med magneter. Connetix har lagt fokus i at skabe holdbare og stærke magnet plader til leg, som både er underholdende for børn og voksne. Connetix tiles er lavet af ABS plastik som er fri for BPA og ftalater. Plastikken er giftfri og indeholder ikke skadelige kemikalier. magnetlegetøjet er ultralydssvejset med nitter for at bedst mulige sikkerhed. Alle Connetix's magnet plader har et unikt design, som gør at deres midte får et diamantlignende udseende. Dette er for at styrke hver enkelt briks styrke og holdbarhed og for at mindske risikoen for ridser på pladens overflade. Dette gør altså at det farverige magnetlegetøj både er smukt og holdbart.

Open ended legetøj - Kreativ leg

Det magnetiske legetøj fra Connetix, er skabt til at være open ended, da det kan bygges til mange forskellige ting, hvor kun fantasien sætter grænserne. Dette giver leg hvor kreativitet og kreativtankegang er nøgleordet. Brug de mange forskellige former, farver og størrelser af forskellige magnet legetøj til at bygge huse, borge, skibe, kuglebaner, regnbuer, mønstre eller billeder. At magnterne fås i forskellige former og størrelser øger mulighederne for at bygge og skabe endnu flere ting. Conntix tiles er legetøj som vokser med barnet. Jo ældre barnet bliver jo bliver komplicerede konstruktioner kan barnet måske skabe. At undersøge og udforske legen og hvad magneterne kan blive til, er ganske fangende for alle aldre.

Connetix - Magnet kuglebane

Connetix har i 2020 lanceret en tillægspakke med elementer til at bygge og konstrukere det vildste, sjoveste og flotteste kuglebaner sammen med magnet legetøjet. Rør, trapper, baner og særlige magnter med rundehuller, perfekt til at bygge kuglebaner. At magnet legetøjet kan sammmensættes på et utal af forskellige måder, giver mulighed for at skabe mange forskellige og flotte kuglebaner. Lad legen og kreativiteterne starte!