Tilbud

Pastel halvcirkelplader – Grimms

Original price was: 539,00 kr..Current price is: 458,15 kr..

På lager

Se vores Grimms trælegetøj

Flotte pastelfarvede halvcirkel plader i træ. Pladerne fra Grimms kommer i et sæt med hele 11 plader i smukke pastel farver! Pladerne passer derfor perfekt sammen med den store pastel regnbue. Sammen kan de to stykker trælegetøj danne ramme for mange timers leg. Pladerne kan bruges til bygge en flot og farvering verden til fx små legetøjs dyr eller dukker. Måske de grønne skal være en græsmark og regnbuen kan være indhegning. Derudover lægger pladerne op til masser af leg omkring farver. Regnbuepladerne har i alt 11 forskellige farver, og er derfor ideele til en god farvesortings leg. Måske barnet kan finde andet legetøj eller blomster ude i haven, som matcher de forskellige plader?

De flotte træplader er farvet med vandbaseret maling, og er helt fri for unødvendig og skadelig kemi. Derudover er de FSC-certificeret og et godt stykke kvalitets legetøj i træ fra Grimms.

Træpladerne er oplagte til kreative og fantasifulde lege, hvor der næsten ingen grænser er for hvordan barnet kan inddrage dem i en god leg. Samtidig kan trælegetøjet også gøre et børneværelse flot og farverigt.

  • Trælegetøj fra Grimms
  • Træplader i halvcirkel form i pastelfarver
  • Sættet indeholder 11 forskellige plader
  • Giver mulighed for kreativ og fantasifuld leg
  • Mulighed for læring omkring farver
  • Passer godt sammen med den store træregnbue fra Grimms
  • Fri for skadelig og unødig kemi
  • FSC-certificeret
  • Anbefalet alder 1år+

Brand

Grimms

Grimms kvalitets trælegetøj

FriTrolderi er stolte forhandlere af Grimms. Grimms legetøj bliver produceret hos et tysk firma, som har stor erfaring inden for produktion af trælegetøj. Grimms mærket har derfor et hav af lækkert og højkvalitets trælegetøj. Legetøjet er robust og holdbart til mange timer og flere års leg. Største delen af Grimms fine legetøjsprodukter er lavet af hele stykker træ, for at mindske brugen af lim, samt øge holdbarheden af legetøjet. De skønne og solide træprodukter fra Grimms indbyder til meget leg hos børn i alle aldre. De flotte og farverige træklodser i forskellige former, størrelser og farver, er perfekt til god og fri leg.

Grimms legetøj – sundt og bæredygtigt

Grimms legetøj er udover at være af god kvalitet, robust, holdbart og smuk, også både sundt og bæredygtigt! Det fantastiske legetøj er af træ som er dyrket i Europas skove, og flere af produkterne er FSC-certificeret. I trælegetøjet kan man se og fornemme de fine træstrukturer og årer, da legetøjet er behandlet, så trælegetøjet har en naturnær, men blød og glat overflade. Det er tydeligt at fornemme at Grimms legetøj er lavet af træ. Skønt legetøj af træmaterialer som er produceret bæredygtig. Legetøjsprodukterne fra Grimms har flotte og fangene farver, og disse kommer kun af giftfri vandbaseret maling og naturlige olier. Grimms produkter er derfor trælegetøj uden skadelige og unødig kemikalier, og både baby og helt små børn, kan derfor trygt lege med legetøjet og putte det i munden, som en del af deres naturlige leg. Grimms Legetøj som er fri for giftig og skadelig kemi, som samtidig er bæredygtigt, flot og af høj kvalitet, må da være det perfekte legetøj for børn.
Se vores Grimms trælegetøj

Du kunne også være interesseret i...