Tilbud

Moonlight eventyr, 22 dele – Grapat

Original price was: 455,00 kr..Current price is: 386,75 kr..

På lager

Produkt ID: 108991 Varenummer (SKU): 24-256 Kategorier: , , , , ,
grapat brand logo

Det fineste sæt med forskelligt trælegetøj fra Grapat. Sættet har et måneskinstema, og er perfekt til en fortælling om ugler, eventyr, små nisser i skoven, eller noget helt andet.

Alle dele er hånddekoreret med de fineste detaljer. Grapat laver open-ended legetøj, som er perfekt til fri fantasi, hvor legen kan gå i mange retninger, og være noget nyt hver eneste gang, legetøjet er i brug.

Dette sæt indeholde 22 dele trælegetøj;

2 x forskellige figurer

2 x forskellige babyer

1 x ugle

6 x små svampe

3 x store svampe

1 x måne

3 x stjerner

3 x agern

1 x “blomst”

Anbefalet alder fra 3 år+, grundet små dele.

Brand

Grapat

Grapat trælegetøj – Et godt valg

Grapat er en familievirksomhed i Spanien. Behovet for at skabe og designe open ended legetøj er kommet af at se deres egen datter lege med løse dele, så som sten og lignende. Hos Grapat har de et fokus på at passe på miljøet igennem hele deres produktion af trælegetøj. Det vil sige at Grapats legetøj kun er farvet med vandbaserede farver uden giftige kemikalier, så legetøjet er helt sikkert at lege med. De har valgt at overflade behandlingen af trælegetøjet skal være med naturligt voks og olie, for at bevare de smukke og naturlige træstrukturer i træet. Hvert eneste stykke af Grapats trælegetøj er unikt på grund af træets struktur og fordi at hvert stykke er malet i hånden. Grapat er et bæredygtigt valg, da der i produktionen af trælegetøj kun bruges træ fra bæredygtige skove, og at de i deres emballage også undgår plastik og splid emballage. Grapat er med andre ord et godt valg når der skal vælges trælegetøj. De er miljøbevidste og bæredygtige, samt skaber legetøj som indbyder til leg og fantasi for alle børn.

Grapat legetøj – Open ended legetøj

Grapat tror på at det i legen alt er ok og muligt! De udvikler og producerer legetøj som appellerer til den kreative tankegang for børn såvel som voksne. Det er i legen at ingenting kan blive til alting, og derfor skaber de legetøj som er minimalistisk i sig selv, men har et hav af forskellige lege- og udviklingsmuligheder. De ser at hos barnet er behovet for at lege næsten større end at spise, og derfor ved de hvor vigtig legen er. Grapat skaber open ended legetøj, som er trælegetøj med mange forskellige legemuligheder. Grapats open ended legetøj er bl.a. loose parts (løse dele) og legetøj med konstruktionsmuligheder så børnene kan skabe, bygge, konstruere og lege lige hvad de har lyst til med Grapat legetøjet. Grapat trælegetøj inviterer til leg.
grapat brand logo