Mini Træklemme – Sarahs silks

85,00 kr.

Kun 1 tilbage på lager

Træklemme i enkelt styk fra Sarahs silks. De fine træklemmer er perfekte sammen med silketørklæderne, da ikke ikke laver mærker eller hænger fast i hinanden. De er meget simpelt lavet af træ og holdes lukket af en elastik. Brug fx klemmerne til at sætte playsilks fast på en stol, når der skal bygges en hule, eller til sætte dem fast på en kasse eller andet. Særligt mini træklemmerne er gode til når det er noget tyndt som fx en papkasse, der skal hænges tørklæder fast på.

Med træklemmerne giver det endnu flere god legemuligheder med playsilks fra Sarah silks, så tørklæderne kan hænges op eller fast på noget, uden man skal til at binde en masse eller fx bruge tape.

Anbefaler alder 3 år+

Brand

Sarah's Silks

Legetøj af silke til udklædning og fantasifuld leg - Sarah's silks

Smukke og farverige tørklæder af ægte silke fra Sarahs silks. De fås i alverdens forskellige farver, og i flere størrelser og forskellige former. Silketørklæderne kaldes også playsilks, som kan oversættes til legesilke. De er fantastiske til mange forskellige lege. Bind dem om livet og det er en kjole, eller nederdel, om halsen og det er en kappe eller vinger, eller om hovedet, så det bliver et slør eller et sørøverbandana. De smukke playsilks kan også bruges til leg med dukker, som et svøb, en hagesmæk, eller som vand til nogle dyr, eller græs. Måske de skal være tag på et hus eller en hule. Sarah's silks har så uendelig mange legemuligheder, at det kun er fantasien som sætter grænserne. Tørklæderne er lavet af ægte silke, og er lette og smukke. De er alle farvet i hånden med giftfrie farver. Sarah's silks går op i en bæredygtig production og at lave legetøj med høj legeværdi.