Junior kuglesæt, Mega, 43 dele – Bauspiel

1.499,00 kr.

På lager

Stort sæt til de helt små. Sættet indeholder 6 filtskåle i forskellige farver, hvor de fine perler kan farvematches og sortere.

Derudover er der hele 36 store trækugler med hul igennem. De måler 4,5 cm i diameter, og derfor er det et godt sæt til de små.

Der medfølger en vendbar plade, hvor kuglerne på den ene side kan traces og rulles i en spiral, og kan placeres i mønstre eller motiver på den anden side.

anbefalet alder fra 1 år+

Brand

Bauspiel

Bauspiel producerer smukt og fint legetøj. Deres produkter er i en blanding af træ i naturlige farver og farverige platisk diamanter. Legetøj fra Bauspiel er open-ended legetøj og meget indbydende til fantasifuld og kreativ leg. Alt trælegetøj fra Bauspiel er lavet af træ fra europa, og indeholder ingen skadelig kemi, og er kun farvet med ikke-giftige farver. Bauspiel er et tysk brand som producerer lækkert kvalitets open-ended legetøj. Dette open-ended legetøj indbyder til konstruktions og stablelege, med deres geometriske former. Dette styrker den matematiske forståelse. Derudover stimuleres sanserne med de farverige og meget fine diamanter og lucent cubes. Barnets fantasi inviteres til masser af kreativ tankegang med de sjove former og fine farver fra Bauspiel.