Havet sæt- Bumbu

1.395,00 kr.

Kun 2 tilbage på lager

Et vildt flot sæt trælegetøj fra Bumbu toys. Hav sættet her indeholder 12 dele, som kan samles til at skabe kulissen til den flotte havbund med koraller og sandbund.

Sættet er i højgrad inspireret af havet med det flotte vandplanter, som her har et farverigt udseende og smukke former. Der er i alt 5 forskellige planter med til hav sættet.

Derudover er der 3 stykker træ, som kan udgøre en sandbund i forskellige niveauer.

Baggrunden er som det smukke mørkeblå og dybe hav, hvor der er 3 bittesmå hylder til. Der kan enten hænges noget på eller sættes noget i den lille rille.

Alt i alt et virkelig smukt hav sæt fra Bumbu toys.

Alle dele er både skåret og dekoreret i hånden. Så de er fyldt med unikke og fine detaljer.

Indeholder ingen skadelige eller giftige kemikalier.

 

Sættet her passer perfekt sammen med andet trælegetøj fra Bumbu toys. Fx deres lille søhest, søstjerner, delfiner eller skildpadder.

Bumbu Toys træfigurer er så smukke at når de ikke er i brug til leg, kan de være dekoration på værelset, og samtidig være indbydende til leg og fantasi.

Anbefalet alder fra 3 år+

Brand

Bumbu Toys

Bumbu Toys laver smukt, detaljerigt og unikt trælegetøj. Alt deres trælegetøj er skabt i hånden. Både udskæring, slibning og dekoration med farver og små detaljer. Bumbu toys vægter kvalitet, godt håndarbejde og sikkerhed højt. Derfor er legetøj fra Bumbu kun farvet med vandbaserede ikke-giftige farver og behandlet med organiske olier. Helt uden brug af skadelig og unødigvid kemi. Træet naturlige struktur kan tydeligt ses og føles i gennem farven. Trælegetøjet fra Bumbu er af højkvalitet og meget lækkert. Bumbu toys en virksomhed som holder til højt oppe inde i Romanien. De bruger og elsker træ til deres legetøj pga det bæredygtige element, dets naturlige sikkerhed og på grund af de sanseoplevelser barnet har når de leger med legetøjet. Bumbu toys laver blandt andet mange forskellige dyr af træ. De mange forskellige træfigurer har alle hver deres udtryk af de er dekoreret i hånden og dermed bliver unikke. Derudover laver bumbu andre skønne trælegetøj som er anerledes og sjove som deres vandmelon og avokado af træ. Eller legetøj som egner sig perfekt til verdensbyggeri. Deres store smukke træer som er så detaljerige og forbløffende passer perfekt til leg med deres trædyr.