Enhjørning baby, grøn – Bumbu

269,00 kr.

Kun 3 tilbage på lager

Produkt ID: 100980 Varenummer (SKU): 4871 Kategorier: , , , , ,

En virkelig smuk og detaljerig grøn enhjørning baby af træ fra Bumbu toys. Den flotte træfigur fås i forskellige størrelser og farver. Denne er et føl med blå/grønne farver.

Et stykke trælegetøj som i den grad indbyder til fantasi og magi. Derudover kunne enhjørningelegetøjet også se godt ud som pynt på værelset, når den ikke er i brug.

Bumbu toys legetøj er skåret og dekoreret med manuel håndarbejde, og derfor er alle stykker trælegetøj unikke og smukke. Der er kun brugt giftfrie og vandbaserede farver, som er fri for skadelig kemi.

Anbefalet alder fra 2 år+

Brand

Bumbu Toys

Bumbu Toys laver smukt, detaljerigt og unikt trælegetøj. Alt deres trælegetøj er skabt i hånden. Både udskæring, slibning og dekoration med farver og små detaljer. Bumbu toys vægter kvalitet, godt håndarbejde og sikkerhed højt. Derfor er legetøj fra Bumbu kun farvet med vandbaserede ikke-giftige farver og behandlet med organiske olier. Helt uden brug af skadelig og unødigvid kemi. Træet naturlige struktur kan tydeligt ses og føles i gennem farven. Trælegetøjet fra Bumbu er af højkvalitet og meget lækkert. Bumbu toys en virksomhed som holder til højt oppe inde i Romanien. De bruger og elsker træ til deres legetøj pga det bæredygtige element, dets naturlige sikkerhed og på grund af de sanseoplevelser barnet har når de leger med legetøjet. Bumbu toys laver blandt andet mange forskellige dyr af træ. De mange forskellige træfigurer har alle hver deres udtryk af de er dekoreret i hånden og dermed bliver unikke. Derudover laver bumbu andre skønne trælegetøj som er anerledes og sjove som deres vandmelon og avokado af træ. Eller legetøj som egner sig perfekt til verdensbyggeri. Deres store smukke træer som er så detaljerige og forbløffende passer perfekt til leg med deres trædyr.