Tilbud

Dobbelt regnbue stabletårn – Grimms

589,00 kr.

Kun 2 tilbage på lager

Produkt ID: 102258 Varenummer (SKU): 11200 Kategorier: , , , ,
Se vores Grimms trælegetøj

Her får du simpelthen 2 i 1 trælegetøj. Et stabletårn lavet af to træregnbuer! Regnbuerne er lidt større end den mellem træregnbue fra Grimms, da de har  7 dele hver, i stedet for 6. Derudover er der selvfølgelig et hul i alle buerne så de kan stables oven på hinanden på holderen.

Grimms stabletårnet indbyder til en masse forskellige bygge og stable lege, som kun bliver endnu flere af at der er to regnbuer.

Stabletårnet måler 27 cm i højden, og er uden skadelige kemi, og farvet med vandbaserede farver.

Leg med regnbuerne uden bunden, eller stabel dem op på kreative måder. Dette er helt bestemt legetøj som kan følge barnet og dets udvikling.

anbefalet alder fra 1 år+

Brand

Grimms

Grimms kvalitets trælegetøj

FriTrolderi er stolte forhandlere af Grimms. Grimms legetøj bliver produceret hos et tysk firma, som har stor erfaring inden for produktion af trælegetøj. Grimms mærket har derfor et hav af lækkert og højkvalitets trælegetøj. Legetøjet er robust og holdbart til mange timer og flere års leg. Største delen af Grimms fine legetøjsprodukter er lavet af hele stykker træ, for at mindske brugen af lim, samt øge holdbarheden af legetøjet. De skønne og solide træprodukter fra Grimms indbyder til meget leg hos børn i alle aldre. De flotte og farverige træklodser i forskellige former, størrelser og farver, er perfekt til god og fri leg.

Grimms legetøj – sundt og bæredygtigt

Grimms legetøj er udover at være af god kvalitet, robust, holdbart og smuk, også både sundt og bæredygtigt! Det fantastiske legetøj er af træ som er dyrket i Europas skove, og flere af produkterne er FSC-certificeret. I trælegetøjet kan man se og fornemme de fine træstrukturer og årer, da legetøjet er behandlet, så trælegetøjet har en naturnær, men blød og glat overflade. Det er tydeligt at fornemme at Grimms legetøj er lavet af træ. Skønt legetøj af træmaterialer som er produceret bæredygtig. Legetøjsprodukterne fra Grimms har flotte og fangene farver, og disse kommer kun af giftfri vandbaseret maling og naturlige olier. Grimms produkter er derfor trælegetøj uden skadelige og unødig kemikalier, og både baby og helt små børn, kan derfor trygt lege med legetøjet og putte det i munden, som en del af deres naturlige leg. Grimms Legetøj som er fri for giftig og skadelig kemi, som samtidig er bæredygtigt, flot og af høj kvalitet, må da være det perfekte legetøj for børn.
Se vores Grimms trælegetøj