Tilbud

De 4 elementer, lille – Grimms

Original price was: 649,00 kr..Current price is: 551,65 kr..

På lager

Se vores Grimms trælegetøj

Smukt sæt med de 4 elementer fra Grimms. Elementerne forestiller de 4 grund elementer  jord, ild, vand og luft. De smukke klodser i dette sæt er designet og skabt til at skulle kunne kreere fantasifulde og unikke legeopstillinger, også af mindre børn. De mange farver og forskellige former er oplagt til at opstille verdener og fortællinger.

Derudover indleder de 4 elementer også til snak og læring om dem. Ild er varmt og vand er i havet, og hvordan regnbuer bliver skabt på himlen.

Dette sæt indeholder 23 dele i en træramme. Alle klodserne er 2cm cm tykke.

Brug også sættet som et stor puslespil hvor alle klodser skal passe ned i.

Lad fantasien og forestillingseven gå i gang, og byg, leg og skab smukke konstruktioner.

Lækkert trælegetøj fra Grimms. Alt legetøj fra Grimm’s er uden skadelige kemikalier og kan derfor trygt leges med. Trælegetøjet er farvet med vandbasserede farver.

Værd at vide:

  • Lille sæt med de 4 elementer fra Grimms
  • Indeholder 23 træklodser og en træbakke
  • Træbakken måler 22,5×22,5cm
  • Indbyder til fantasi, læring og kreativtet
  • Open ended legetøj
  • Kan bruges som puslespil
  • Fri for skadelig kemi
  • Anbefalet alder 3 år+

Brand

Grimms

Grimms kvalitets trælegetøj

FriTrolderi er stolte forhandlere af Grimms. Grimms legetøj bliver produceret hos et tysk firma, som har stor erfaring inden for produktion af trælegetøj. Grimms mærket har derfor et hav af lækkert og højkvalitets trælegetøj. Legetøjet er robust og holdbart til mange timer og flere års leg. Største delen af Grimms fine legetøjsprodukter er lavet af hele stykker træ, for at mindske brugen af lim, samt øge holdbarheden af legetøjet. De skønne og solide træprodukter fra Grimms indbyder til meget leg hos børn i alle aldre. De flotte og farverige træklodser i forskellige former, størrelser og farver, er perfekt til god og fri leg.

Grimms legetøj – sundt og bæredygtigt

Grimms legetøj er udover at være af god kvalitet, robust, holdbart og smuk, også både sundt og bæredygtigt! Det fantastiske legetøj er af træ som er dyrket i Europas skove, og flere af produkterne er FSC-certificeret. I trælegetøjet kan man se og fornemme de fine træstrukturer og årer, da legetøjet er behandlet, så trælegetøjet har en naturnær, men blød og glat overflade. Det er tydeligt at fornemme at Grimms legetøj er lavet af træ. Skønt legetøj af træmaterialer som er produceret bæredygtig. Legetøjsprodukterne fra Grimms har flotte og fangene farver, og disse kommer kun af giftfri vandbaseret maling og naturlige olier. Grimms produkter er derfor trælegetøj uden skadelige og unødig kemikalier, og både baby og helt små børn, kan derfor trygt lege med legetøjet og putte det i munden, som en del af deres naturlige leg. Grimms Legetøj som er fri for giftig og skadelig kemi, som samtidig er bæredygtigt, flot og af høj kvalitet, må da være det perfekte legetøj for børn.
Se vores Grimms trælegetøj