x-klodser, 16 stk – Bauspiel

539,00 kr.

Kun 2 tilbage på lager

Produkt ID: 37245 Varenummer (SKU): 0156 Kategorier: , , , , , , ,

Dette sæt får du 16 stk X-klodser fra Bauspiel. Klodserne er perfekte sammen med lucent cubes, bauspiel sticks og plus klodserne. Brug dem til at bygge kuglebaner eller andre byggerier. Dekorer dem med lucent cubes i hullerne.

Hvis x-klodserne og bauspiel sticks bruges sammen kan der nemt bygges kuglebaner af træ. Lad fantasien og kreativiteten blomstre og byg seje og sjove kreationer med x-klodserne fra Bauspiel.

træklodserne måler: 7 x 7 x 2.5 cm, og er kun behandlet med ikke-giftige olier, og uden skadelige kemikalier.

Anbefalet alder fra 2 år+

Brand

Bauspiel

Bauspiel producerer smukt og fint legetøj. Deres produkter er i en blanding af træ i naturlige farver og farverige platisk diamanter. Legetøj fra Bauspiel er open-ended legetøj og meget indbydende til fantasifuld og kreativ leg. Alt trælegetøj fra Bauspiel er lavet af træ fra europa, og indeholder ingen skadelig kemi, og er kun farvet med ikke-giftige farver. Bauspiel er et tysk brand som producerer lækkert kvalitets open-ended legetøj. Dette open-ended legetøj indbyder til konstruktions og stablelege, med deres geometriske former. Dette styrker den matematiske forståelse. Derudover stimuleres sanserne med de farverige og meget fine diamanter og lucent cubes. Barnets fantasi inviteres til masser af kreativ tankegang med de sjove former og fine farver fra Bauspiel.

Du kunne også være interesseret i...