Wild, insekter, 12 dele – Grapat

579,00 kr.

På lager

grapat brand logo

Wild er et sæt fra Grapat med 12 smukke insekter af træ. Træinsekterne er en mellem ting i mellem inspiration fra virkelig insekter og fantasidyr. De ligner derfor noget genkendeligt men er ikke noget præcist, og derfor kan du gøre dem lige præcis hvad der passer dig!

De er alle meget detaljerige, smukke og håndmalede. Træfigurenes smukke og indbydende udstråling indbyder til undersøgelse og fantasifuld leg.

De fine Grapat Wild insekter kommer i et sæt af 12 styk i en fin træbakke med låg og opdelte rum. Du kan derfor nemt tage dine yngligsvenner med dig på tur, og være sikker på at de har det godt i deres lille rum.

Til hvert insekt medfølger et lille kort der beskriver deres særlige kræfter. Et insekt bringer held når det ligge i lommen, en anden spiser bekymringer og generelt er det 12 stykker trælegetøj som man helst ikke vil være foruden.

Wild insekterne er alle forskellige og unikke. Hvilken er mon din favorit?

Grapats legetøj er uden skadelige kemikalier, og malet med vandbasseret ikke-giftig farver.

Anbefalet alder 3 år +

Brand

Grapat

Grapat trælegetøj – Et godt valg

Grapat er en familievirksomhed i Spanien. Behovet for at skabe og designe open ended legetøj er kommet af at se deres egen datter lege med løse dele, så som sten og lignende. Hos Grapat har de et fokus på at passe på miljøet igennem hele deres produktion af trælegetøj. Det vil sige at Grapats legetøj kun er farvet med vandbaserede farver uden giftige kemikalier, så legetøjet er helt sikkert at lege med. De har valgt at overflade behandlingen af trælegetøjet skal være med naturligt voks og olie, for at bevare de smukke og naturlige træstrukturer i træet. Hvert eneste stykke af Grapats trælegetøj er unikt på grund af træets struktur og fordi at hvert stykke er malet i hånden. Grapat er et bæredygtigt valg, da der i produktionen af trælegetøj kun bruges træ fra bæredygtige skove, og at de i deres emballage også undgår plastik og splid emballage. Grapat er med andre ord et godt valg når der skal vælges trælegetøj. De er miljøbevidste og bæredygtige, samt skaber legetøj som indbyder til leg og fantasi for alle børn.

Grapat legetøj – Open ended legetøj

Grapat tror på at det i legen alt er ok og muligt! De udvikler og producerer legetøj som appellerer til den kreative tankegang for børn såvel som voksne. Det er i legen at ingenting kan blive til alting, og derfor skaber de legetøj som er minimalistisk i sig selv, men har et hav af forskellige lege- og udviklingsmuligheder. De ser at hos barnet er behovet for at lege næsten større end at spise, og derfor ved de hvor vigtig legen er. Grapat skaber open ended legetøj, som er trælegetøj med mange forskellige legemuligheder. Grapats open ended legetøj er bl.a. loose parts (løse dele) og legetøj med konstruktionsmuligheder så børnene kan skabe, bygge, konstruere og lege lige hvad de har lyst til med Grapat legetøjet. Grapat trælegetøj inviterer til leg.
grapat brand logo

Du kunne også være interesseret i...