Vendbar 1 til 10 tracing og tællebræt – Pagalou

579,00 kr.

Kun 1 tilbage på lager

Et vandbar tracing og tællebræt fra Pagalou. Brættet har underholdning og læring leg på begge sider. På den ene side af brættet der tallene 1 til 10 som kan traces (skrives i) med den medfølgende tracing-træ-blyant. Forstå tallets facon, øvelse af at skrive og træning af finmotorikken. På den anden side er der ti felter med tallene 1 til 10, hvor der kan placeres filtkugler som passer til tallets antal. Kuglerne kan også placeres oven på tallene på talsiden.

Der medfølger 55 farverige filtkugler, en tracing blyant, en træpincet og en bomuldspose til opbevaring af kuglerne.

Pagalou laver kvalitets legetøj som skal kunne bruges i mange år og skabe en tæt sammenhæng i mellem læring og leg. Trælegetøj fra Pagalou er montesorri inspireret og forbinder leg og læring i ét.

Anbefalet alder 3 år+

 

Brand

Pagalou

Pagalou skaber trælegetøj af høj kvalitet. Legetøjet er skabt til at være holdbar og skulle kunne gå i arv, generation efter generation. Deruover er legetøjet helt uden skadelige kemikalier. De er produceret både øko- og allergivenligt, med vand- og naturbaserede farver, med fokus på at bevare højest mulige kvalitet og sikkerhed. Pagalou trælegetøj er montesorri inspireret og kombinerer leg og læring i ét. Legetøjet tilbyder en form for læring eller udvikling. fx læring eller øget forståelse for bogstaver og tal, eller træning af finmotorikken. Legetøjet tager udgangspunkt i barnets naturlige nysgerrighed og tilgang til læring igennem legen, og indbyder til læring leg på barnets præmisser.

Du kunne også være interesseret i...