Tilbud

Vendbar 1 til 10 tracing og tællebræt – Pagalou

492 kr.

På lager

Et vandbar tracing og tællebræt fra Pagalou. Brættet har underholdning og læring leg på begge sider. På den ene side af brættet der tallene 1 til 10 som kan traces (skrives i) med den medfølgende tracing-træ-blyant. Forstå tallets facon, øvelse af at skrive og træning af finmotorikken. På den anden side er der ti felter med tallene 1 til 10, hvor der kan placeres filtkugler som passer til tallets antal. Kuglerne kan også placeres oven på tallene på talsiden.

Der medfølger 55 farverige filtkugler, 60 trækugler i naturlig farve, en tracing blyant, en træpincet og en bomuldspose til opbevaring af kuglerne.

Pagalou laver kvalitets legetøj som skal kunne bruges i mange år og skabe en tæt sammenhæng i mellem læring og leg. Trælegetøj fra Pagalou er montesorri inspireret og forbinder leg og læring i ét.

Anbefalet alder 3 år+

 

Brand

Pagalou

Pagalou skaber trælegetøj af høj kvalitet. Legetøjet er skabt til at være holdbar og skulle kunne gå i arv, generation efter generation. Deruover er legetøjet helt uden skadelige kemikalier. De er produceret både øko- og allergivenligt, med vand- og naturbaserede farver, med fokus på at bevare højest mulige kvalitet og sikkerhed. Pagalou trælegetøj er montesorri inspireret og kombinerer leg og læring i ét. Legetøjet tilbyder en form for læring eller udvikling. fx læring eller øget forståelse for bogstaver og tal, eller træning af finmotorikken. Legetøjet tager udgangspunkt i barnets naturlige nysgerrighed og tilgang til læring igennem legen, og indbyder til læring leg på barnets præmisser.

Du kunne også være interesseret i...