Vejrsæt klodser – Grimms

419,00 kr.

På lager

Se vores Grimms trælegetøj

Smukt vejrsæt af træ fra Grimms. Dette meget fine vejrsæt fra Grimms indeholder hele 13 forskellige dele, som alle er med til at symbolisere forskellige vejrfænomener. Trælegetøjet har former til at illustrere det meste vejr; solskin, lyse skyer, mørke skyer, regn, blæst, lyn og sne.

Et fint sæt til læring og leg med vejret. Brug fx sættet til at snakke om årstidens eller dagens vejr. Solen og skyerne har en buet form så de passer oven på den store træ regnbue fra Grimms. Sættet er derfor også ideelt til pynt eller som del af en verden bygget af trælegetøj. Måske den byggede landsby ofte oplever kulde, blæst og regn og derfor skal de have bygge en pejs til at holde varmen? Brug vejrsættet som en del af fortællingen i legen.

Grimms træ vejrsæt er et perfekt match og detalje ind i leg med trælegetøj. Lad fantasien gå i gang og se hvad det bringer med sig når i leger med vejrsættet.

Grimms trælegetøj er kun farvet med vandbaserede og ikke-giftige farver.

Værd at vide:

  • Vejrsæt af træ fra Grimms
  • Indeholder 13 dele som symboliserer forskelligt vejr
  • Oplagt til snak, leg og læring omkring vejret
  • Farvet med vandbaserede farver uden skadelig kemi
  • Passer sammen med den store regnbue fra Grimms
  • Anbefalet alder 3år+

Brand

Grimms

Grimms kvalitets trælegetøj

FriTrolderi er stolte forhandlere af Grimms. Grimms legetøj bliver produceret hos et tysk firma, som har stor erfaring inden for produktion af trælegetøj. Grimms mærket har derfor et hav af lækkert og højkvalitets trælegetøj. Legetøjet er robust og holdbart til mange timer og flere års leg. Største delen af Grimms fine legetøjsprodukter er lavet af hele stykker træ, for at mindske brugen af lim, samt øge holdbarheden af legetøjet. De skønne og solide træprodukter fra Grimms indbyder til meget leg hos børn i alle aldre. De flotte og farverige træklodser i forskellige former, størrelser og farver, er perfekt til god og fri leg.

Grimms legetøj – sundt og bæredygtigt

Grimms legetøj er udover at være af god kvalitet, robust, holdbart og smuk, også både sundt og bæredygtigt! Det fantastiske legetøj er af træ som er dyrket i Europas skove, og flere af produkterne er FSC-certificeret. I trælegetøjet kan man se og fornemme de fine træstrukturer og årer, da legetøjet er behandlet, så trælegetøjet har en naturnær, men blød og glat overflade. Det er tydeligt at fornemme at Grimms legetøj er lavet af træ. Skønt legetøj af træmaterialer som er produceret bæredygtig. Legetøjsprodukterne fra Grimms har flotte og fangene farver, og disse kommer kun af giftfri vandbaseret maling og naturlige olier. Grimms produkter er derfor trælegetøj uden skadelige og unødig kemikalier, og både baby og helt små børn, kan derfor trygt lege med legetøjet og putte det i munden, som en del af deres naturlige leg. Grimms Legetøj som er fri for giftig og skadelig kemi, som samtidig er bæredygtigt, flot og af høj kvalitet, må da være det perfekte legetøj for børn.
Se vores Grimms trælegetøj

Du kunne også være interesseret i...