Tilbud

Undervandsgrotte af træ – Glückskäfer

Original price was: 329,00 kr..Current price is: 279,65 kr..

Kun 2 tilbage på lager

Smuk undervandsgrotte fra Glückskäfer! Den smukke undervandsgrotte er både robust og solid, og er derfor et holdbart stykke kvalitetslegetøj som kan holde i mange år. Den flotte blå grotte af træ har 5 dele som alle har fine detajler i træet for at fremstå som en grotte.

Undervandsgrotten fra Glückskäfer indbyder til kreativitet og fantasifuld leg. Det oplagte er vand omkring vand, måske nogle små fisk bor i grotten, havfruer eller enddapirater? Måske undervandsgrotten bliver forvandlet til noget helt andet. Trælegetøjet kan også forsøges stablet og teste de rolige hænder.

Et meget fint og smukt stykke trælegetøj fra Glückskäfer, som er produceret af FSC-godkendt træ og farvet med vandbasserede farver fri for giftig kemi.

Undervandsgrottens største træbue måler: 17cm høj, 22cm bred, 6,5cm dyb.

Værd at vide:

  • Undervandsgrotte fra Glückskäfer
  • Trælegetøj med 5 dele
  • Uden skadelige kemikalier
  • FSC-godkendt træ
  • Open ended legetøj
  • Holdbart trælegetøj
  • Anbefalet alder fra 1 år+

Brand

Glückskäfer

Glückskäfer – Holdbart kvalitetslegetøj! Glücskäfer er et tysk mærke, som høre til virksomheden Nic. Nic og Glückskäfer har i mange år produceret naturligt og bæredygtigt legetøj. Særligt trælegetøj er en stor del af deres brand, og her har de lagt fokus på holdbarhed, kvalitet og godt legetøj. Gluckskafers legetøj af træ har fokus på barnet, og derfor indbyder legetøjet til masser af leg hvor barnet selv skal bringe fantasi spil. Legetøjet er designet til blandt andet at styrke barnets fantasi, motoriske færdigheder, kreativitet, og teknisk forståelse. Trælegetøjet fra Glückskäfer er af høj kvalitet og skabt til at kunne holde til leg i flere generationer. Du får her derfor slidstærkt og stabilt legetøj. Derudover er kvalitetslegetøj, da det bringer mange muligheder for leg med sig. Glückskäfers træprodukter går i kategorien som open ended toys, da det er legetøj, som styrker fantasi og kreativitet i brugen, og ikke kun kan leges med på få måder. Naturligt og sundt trælegetøj! Legetøjet fra Glückskäfer er lavet af naturlige materialer, primært træ, og da design og produktion har fokus på børn er legetøjet derfor skabt, så det er sikkert for også små børn at lege med. Der er derfor kun brugt naturlige materialer til fremstilling af trælegetøjet og overholder alle sikkerhedsbestemmelser(EN71) i hele fremstillingsprocessen. Glückskafer arbejder efter ”kvalitet kommer før kvantitet” og derfor kontrollers hvert eneste produkt under produktionen.

Du kunne også være interesseret i...