Tilbud

Udvidelsespakke, 6 dele – Waytoplay

Original price was: 149,00 kr..Current price is: 126,65 kr..

På lager

Lille sæt med 6 dele fra Waytoplay. De seks vejbaner i udvidelsespakken er alle lige stykke, med forskelligt print på, fodgængerfelt, parkering, vej, hajtænder.

Hvert vejbane stykke måler 22 cm i længden.

Rigtig fint som en udvidelse til bilbanen fra Waytoplay.

Waytoplays vejstykker er skabt af rågummi som er fri for BPA, cadmium, PAH og ftalater. Banen er derfor ganske sikker for barnet at lege med. Derudover er de af høj kvalitet og meget holdbare. Bilbanen er skabt med henblik på alsidig leg.

Waytoplay bilbane fås også i andre størrelser: Vejens konge – 40 dele, motorvej – 24 dele, landevej – 16 dele og ringvej – 12 dele.

Værd at vide: 

  • Waytoplay bilbane med 6 dele – udvidelsespakke.
  • Fleksibel og tåler vand
  • Høj kvalitet og holdbar
  • Open ended legetøj
  • Fri for BPA, cadmium, PAH og ftalater
  • CE-mærket til 3 år+
Alder

Farve

Maskinvaskes

Materiale

Rågummi

Brand

Waytoplay

Waytoplay - Flexibel bilbane! Waytoplay har skabt en fantastisk tilføjelse til bilbanernes verden. Skab og sammensæt din egen bilbane lige som du ønsker dig. Waytoplay har ud fra en idé om legetøj som ikke skal fylde meget men give mange timers leg, skabt et stykke legetøj som appallerer til fantasi og kreativitet. waytoplays bilbane er skabt af forskellige brikker af rågummi som kan sammensættes efter fantasi og ønsker. På den måde kan bilbanen se forskellige ud fra gang til gang når den findes frem og skal leges med. Banestykkerne er flexible, da de er lavet af rågummi. De er holdbare og af høj kvalitet. Bilbanen kan tages med næsten alle vegne. Den tåler at blive våd og beskidt. Så tag den med i badet, eller udenfor og skyld den af uden vandhanen, hvis den skulle få brug for det. Open ended legetøj Waytoplays bilbane er legetøj med mange muligheder og samarbejder derudover godt sammen med fx. Grimms, Grapat og Glückskäfer, når der skal bygges verdener rundt om banen. Bilerne fra Le Toy Van, har også en god størrelse til banens brede. Banen fra waytoplay er legetøj som indbyder til kreativitet og fantasi og kan føre til mange timers leg. Der er trykt på begge sider af bilbanen og derfor kan hvert stykke nemt vendes, for at skabe den perfekte bilbane. Rågummi uden skadelige kemikalier. Waytoplays bilbane stykker er alle produceret i tyskland og overholder alle EUs regler for legetøj. Derudover er de fri for fri fra BPA, cadmium, PAH og ftalater. Med andre ord så er waytoplays bilbane af rågummi helt sikre for børn at lege med.