Tutu nederdel, regnbue – Sarah’s silks

339,00 kr.

Kun 2 tilbage på lager

Den fineste regnbue tutu nederdel fra Sarahs silks. Nederdelen er lavet af 100% ægte silke og er smuk, elegant og farverig. Perfekt til barnet som vil lege ballerina, fe, prinsesse, regnbue, eller bare elsker og klæde sig ud.

Den er designet med 2 lag silke, Nederdelen er med elastik i toppen og passer til omkring 2 år til 7 år. Alt efter størrelse selvfølgelig.

Det smukke silke stof er håndfarvet, uden brug af skadelig og giftig kemi.

Anbefalet alder fra 2 år +

Brand

Sarah's Silks

Legetøj af silke til udklædning og fantasifuld leg - Sarah's silks

Smukke og farverige tørklæder af ægte silke fra Sarahs silks. De fås i alverdens forskellige farver, og i flere størrelser og forskellige former. Silketørklæderne kaldes også playsilks, som kan oversættes til legesilke. De er fantastiske til mange forskellige lege. Bind dem om livet og det er en kjole, eller nederdel, om halsen og det er en kappe eller vinger, eller om hovedet, så det bliver et slør eller et sørøverbandana. De smukke playsilks kan også bruges til leg med dukker, som et svøb, en hagesmæk, eller som vand til nogle dyr, eller græs. Måske de skal være tag på et hus eller en hule. Sarah's silks har så uendelig mange legemuligheder, at det kun er fantasien som sætter grænserne. Tørklæderne er lavet af ægte silke, og er lette og smukke. De er alle farvet i hånden med giftfrie farver. Sarah's silks går op i en bæredygtig production og at lave legetøj med høj legeværdi.