Tilbud

Tunneller regnbue – Glückskäfer

Original price was: 378,00 kr..Current price is: 321,30 kr..

Kun 3 tilbage på lager

Regnbue tunneller fra Glückskäfer med hele 10 dele! Det flotte sæt trælegetøj fra Glückskäfer er både legetøj med farverige træklodser og legetøj med mange muligheder. Brug tunnellerne til en bil leg, måske de skal agere carport? eller brug dem til dyr, små huse, eller sten, græs eller vand til dyrene. Der er mange forskellige muligheder med tunnellerne af træ fra Glückskäfer.

Trælegetøjet kan også bruges som en slags 3D puslespil. Hvordan var det nu lige at det skulle samles for at alle delene er der?
Barnet kan også bruge sættet til at undersøge størrelser og former? hvilken bue passer ind i den anden og hvordan skal klodserne vende for at passe ind?

Tunnel trælegetøjet fra Glückskafer er legetøj som kan bruges til forskellige lege, og er legetøj som voksner med barnet. Jo ældre og mere kreativtænkene barnet bliver jo flere muligheder kan legetøjet bidrage med.

Glückskafer legetøj af træ, er fremstillet i EU, og af FSC-godkendt træ. Alle farver er vandbasserede og uden giftige kemikalier.

Trætunnellen måler: 22cm bred x 6,5cm dyb x 12 cm høj

Værd at vide: 

  • Tunneller af træ fra Glückskäfer
  • Regnbuefarvet
  • FSC-godkendt træ
  • Open ended legetøj
  • Uden skadelige og giftige kemikalier
  • Måler: H: 12 cm, D:6,5cm, B:22cm
  • Anbefalet alder fra 1år+
Alder

Materiale

Træ

Brand

Glückskäfer

Glückskäfer – Holdbart kvalitetslegetøj! Glücskäfer er et tysk mærke, som høre til virksomheden Nic. Nic og Glückskäfer har i mange år produceret naturligt og bæredygtigt legetøj. Særligt trælegetøj er en stor del af deres brand, og her har de lagt fokus på holdbarhed, kvalitet og godt legetøj. Gluckskafers legetøj af træ har fokus på barnet, og derfor indbyder legetøjet til masser af leg hvor barnet selv skal bringe fantasi spil. Legetøjet er designet til blandt andet at styrke barnets fantasi, motoriske færdigheder, kreativitet, og teknisk forståelse. Trælegetøjet fra Glückskäfer er af høj kvalitet og skabt til at kunne holde til leg i flere generationer. Du får her derfor slidstærkt og stabilt legetøj. Derudover er kvalitetslegetøj, da det bringer mange muligheder for leg med sig. Glückskäfers træprodukter går i kategorien som open ended toys, da det er legetøj, som styrker fantasi og kreativitet i brugen, og ikke kun kan leges med på få måder. Naturligt og sundt trælegetøj! Legetøjet fra Glückskäfer er lavet af naturlige materialer, primært træ, og da design og produktion har fokus på børn er legetøjet derfor skabt, så det er sikkert for også små børn at lege med. Der er derfor kun brugt naturlige materialer til fremstilling af trælegetøjet og overholder alle sikkerhedsbestemmelser(EN71) i hele fremstillingsprocessen. Glückskafer arbejder efter ”kvalitet kommer før kvantitet” og derfor kontrollers hvert eneste produkt under produktionen.

Du kunne også være interesseret i...