Tilbud

Træ nisser i 6 forskellige farver – Grapat

Original price was: 219,00 kr..Current price is: 186,15 kr..

På lager

grapat brand logo

6 små søde træ nisser, alfer, mennesker med hue på, eller noget helt andet. De søde små regnbue nisser fra Grapat, kommer i sæt af 6 styk med 6 forskellige farver.

Grapat figurende er lavet af træ fra europæriske bæredygtige skove, og farvet med giftfri vanbasseret maling.

Træfigurende er velegnet som open ended legetøj da de ikke forestiller noget bestemt. De kan være nisser, vinter mennesker, afler, en far, en mor, lige hvad fantasien beslutter sig for.

Grapats håndlavede og unikke trælegetøj vækker både fantasi og kreativitet. Inddrag de små træ nisse mennesker og lade dem blive en del af en fortryllende verden eller leg.

Værd at vide:

  • 6 stk træ nisser fra Grapat
  • Måler 7 cm
  • Kommer i 6 forskellige farver
  • Velegnet som open ended legetøj
  • Uden skadelige kemikalier
  • Anbefalet alder 1 år+
Farve

Materiale

Træ

Brand

Grapat

Grapat trælegetøj – Et godt valg

Grapat er en familievirksomhed i Spanien. Behovet for at skabe og designe open ended legetøj er kommet af at se deres egen datter lege med løse dele, så som sten og lignende. Hos Grapat har de et fokus på at passe på miljøet igennem hele deres produktion af trælegetøj. Det vil sige at Grapats legetøj kun er farvet med vandbaserede farver uden giftige kemikalier, så legetøjet er helt sikkert at lege med. De har valgt at overflade behandlingen af trælegetøjet skal være med naturligt voks og olie, for at bevare de smukke og naturlige træstrukturer i træet. Hvert eneste stykke af Grapats trælegetøj er unikt på grund af træets struktur og fordi at hvert stykke er malet i hånden. Grapat er et bæredygtigt valg, da der i produktionen af trælegetøj kun bruges træ fra bæredygtige skove, og at de i deres emballage også undgår plastik og splid emballage. Grapat er med andre ord et godt valg når der skal vælges trælegetøj. De er miljøbevidste og bæredygtige, samt skaber legetøj som indbyder til leg og fantasi for alle børn.

Grapat legetøj – Open ended legetøj

Grapat tror på at det i legen alt er ok og muligt! De udvikler og producerer legetøj som appellerer til den kreative tankegang for børn såvel som voksne. Det er i legen at ingenting kan blive til alting, og derfor skaber de legetøj som er minimalistisk i sig selv, men har et hav af forskellige lege- og udviklingsmuligheder. De ser at hos barnet er behovet for at lege næsten større end at spise, og derfor ved de hvor vigtig legen er. Grapat skaber open ended legetøj, som er trælegetøj med mange forskellige legemuligheder. Grapats open ended legetøj er bl.a. loose parts (løse dele) og legetøj med konstruktionsmuligheder så børnene kan skabe, bygge, konstruere og lege lige hvad de har lyst til med Grapat legetøjet. Grapat trælegetøj inviterer til leg.
grapat brand logo

Du kunne også være interesseret i...