Tilbud

Tællemønter – Træ mønter med tal, 60 stk – Grapat

Original price was: 388,00 kr..Current price is: 329,80 kr..

Kun 3 tilbage på lager

grapat brand logo

Sæt med 60 mønter af træ med tal fra Grapat. Sættet indeholder i 60 træmønter med tallene 0 til 9. Der 6 stk af hvert tal. Tallene 0 til 9 er alle skrevet med forskellige farver og mønterne har et naturlig udseende.

De fine tællemønter er oplagt til leg med tal. Tæl dem, brug dem som valuta i en købmandsleg. Brug dem til at symboliserer antal og numre. Måske det er husnumre i den byggede by, eller måske de skal bruges til at tilgå matematik på en mere legende måde.
Brug træ mønterne fra Grapat til at lære at tælle og at kende de forskellige tal fra hinanden.
Mønterne kan også bruges i en bygge og konstruktionsleg, eller stables og tælles. Kan alle 60 mønter indgå i det samme høje tårn, uden at det vælter?

Træet er behandlet med naturlige, ikke-giftige olier, og på den måde bevares de smukke og unikke træstrukture i trælegetøjet.

Værd at vide:

  • Tællemønter fra Grapat
  • Træ mønter med tal
  • Træ legetøj
  • Velegnet til leg og læring omkring tal
  • Mønterne måler 4,5cm i diameter
  • Uden skadelige kemikalier
  • Anbefalet alder 18måneder+
Materiale

Træ

Alder

Brand

Grapat

Grapat trælegetøj – Et godt valg

Grapat er en familievirksomhed i Spanien. Behovet for at skabe og designe open ended legetøj er kommet af at se deres egen datter lege med løse dele, så som sten og lignende. Hos Grapat har de et fokus på at passe på miljøet igennem hele deres produktion af trælegetøj. Det vil sige at Grapats legetøj kun er farvet med vandbaserede farver uden giftige kemikalier, så legetøjet er helt sikkert at lege med. De har valgt at overflade behandlingen af trælegetøjet skal være med naturligt voks og olie, for at bevare de smukke og naturlige træstrukturer i træet. Hvert eneste stykke af Grapats trælegetøj er unikt på grund af træets struktur og fordi at hvert stykke er malet i hånden. Grapat er et bæredygtigt valg, da der i produktionen af trælegetøj kun bruges træ fra bæredygtige skove, og at de i deres emballage også undgår plastik og splid emballage. Grapat er med andre ord et godt valg når der skal vælges trælegetøj. De er miljøbevidste og bæredygtige, samt skaber legetøj som indbyder til leg og fantasi for alle børn.

Grapat legetøj – Open ended legetøj

Grapat tror på at det i legen alt er ok og muligt! De udvikler og producerer legetøj som appellerer til den kreative tankegang for børn såvel som voksne. Det er i legen at ingenting kan blive til alting, og derfor skaber de legetøj som er minimalistisk i sig selv, men har et hav af forskellige lege- og udviklingsmuligheder. De ser at hos barnet er behovet for at lege næsten større end at spise, og derfor ved de hvor vigtig legen er. Grapat skaber open ended legetøj, som er trælegetøj med mange forskellige legemuligheder. Grapats open ended legetøj er bl.a. loose parts (løse dele) og legetøj med konstruktionsmuligheder så børnene kan skabe, bygge, konstruere og lege lige hvad de har lyst til med Grapat legetøjet. Grapat trælegetøj inviterer til leg.
grapat brand logo

Du kunne også være interesseret i...