Tilbehør til sanseleg, 8 dele – Pagalou

198,00 kr.

På lager

OBS. Sættets indhold kan varierer fra pakke til pakke.

Et stort sæt med 8 dele af tilbehør til sanseleg fra Pagalou.  Alle sæt er med 8 forskellige sanseredskaber. Det kan fx være skeer i forskellige størrelser og former, træblyant, pincettang eller en kniv af træ.

Billedet er blot et eksempel på sættets indhold.

Sættet er godt at bruge til tørre materialer som fx farvede ris, modellersand, filtkugler, trækugler. eller andre tørre produkter som kan leges med.

Brug sættet sammen med sanse leg og styrk finmotorikken og hånd-øje-koordinationen, når der flyttes fx ris fra en skål til en anden, der fanges filtkugler med pincetten eller skrives i sand med træblyanten.

 

Brand

Pagalou

Pagalou skaber trælegetøj af høj kvalitet. Legetøjet er skabt til at være holdbar og skulle kunne gå i arv, generation efter generation. Deruover er legetøjet helt uden skadelige kemikalier. De er produceret både øko- og allergivenligt, med vand- og naturbaserede farver, med fokus på at bevare højest mulige kvalitet og sikkerhed. Pagalou trælegetøj er montesorri inspireret og kombinerer leg og læring i ét. Legetøjet tilbyder en form for læring eller udvikling. fx læring eller øget forståelse for bogstaver og tal, eller træning af finmotorikken. Legetøjet tager udgangspunkt i barnets naturlige nysgerrighed og tilgang til læring igennem legen, og indbyder til læring leg på barnets præmisser.

Du kunne også være interesseret i...